Lesújtó véleményeket írtak olvasóink Kecskemétről az ideköltözni akaróknak

1
Google Map

Tegnap arra kértük olvasóinkat, hogy segítsenek azoknak, akik Kecskemétet nézték ki lakhelyüknek. Jöjjenek vagy ne? A helyzet eléggé lesújtó.

Több, mint 140 komment érkezett egy nap alatt. Igyekeztünk kiszűrni azokat, amelyek nem érdemben szóltak hozzá, illetve a többszöri hozzászólásokat. Nagyjából 60-70 olyan komment született így, amit értékelni tudtunk. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a hozzászólók

  • 80%-a nem ajánlja a Kecskemétre költözést, mert szerintük nagyon sok a negatívum a városban
  • 7% pozitívan nyilatkozott Kecskemétről
  • 13% pedig vegyes képet alkotott. Van, ami tetszik nekik, de rossz oldalát is látják a városnak

A legtöbb negítv komment arról szólt, hogy Kecskemét nyugdíjas város

A legtöbb negatív hozzászólás arról szólt, hogy kihalt, nyugdíjas város Kecskemét, ahol szinte semmilyen szórakozási lehetőség nincs, programokkal sem bővelkedhet a város, az éjszakai élet pedig nulla. Sokan az utak rossz állapotát kifogásolták, és érkezett több bírálat a közvilágításra. Akadtak, akik a közlekedésre mondtak rossz véleményt, beleértve a tömegközlekedést és a parkolási gondokat is. Mások egész egyszerűen csak azt írták, hogy élhetetlen a város és egyre inkább az.

Hasonló cikkünk  Szerelmi bánatában kocsikázott, és döntött ki oszlopot a Piaristák terén

A vegyes képet alkotók közül is a fentieket fogalmazták meg sokat, ugyanakkor szeretik, hogy sok minden beszerezhető a városban, kerékpárral is minden elérhető, és a főtér környékén is sok üzlet van. Volt olyan, aki bár bírálta a várost, de évtizedek óta itt lakik, és így kötelességének érzi szeretni.

A pozitív vélemények pedig egyértelműen jókat meséltek a városról. Köztük olyantól is jött komment, aki évekkel ezelőtt költözött ide, és nem bánta meg.

Szándékosan nem akarunk kiemelni kommenteket innen és onnan is. Facebook oldalunkon a cikknél elolvashatók.

1 hozzászólás

  1. Egy éve költöztünk ide, ha tehetném, nem laknék itt! A város közlekedési útvonalai (egy egyirányúsított belvárosi “körgyűrű” gyakorlatileg megbénítja a normális közlekedést. A parkolás valóban rosszabb mint Budapesten! Nincs átgondolva szerintem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here