fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Székely Dániel kilépett a Momentumból, függetlenként folytatja a Bács megyei képviselő

- Advertisement -

Székely Dániel, a Momentum Mozgalom színeiben bejutott, Bács-Kiskun megyei képviselő kilépett a pártból és független képviselőként folytatja. A képviselőt telefonon értük el, aki a hírt megerősítette.

Székely: nem találtam meg a hangot a bajai alapszervezettel

Kérdésünkre elmondta, hogy január 5-én kilépett a Momentum Mozgalomból, mert nem találta a közös hangot a bajai Momentum alapszervezettel.

Székely Dániel a mandátumát megtartja, és függetlenként folytatja a munkát, amiben kiemelt figyelmet szentelne a szociálisan rászorulókra és a zöldpolitikának.

A képviselő azzal zárta, hogy hamarosan további részleteket is közöl.

Mások is kiléptek?

Szerkesztőségünk más forrásból továbbá arról értesült, hogy többen is kiléptek a bajai alapszervezetből. Kérdésekkel fordultunk a Momentum bajai vezetőjéhez, Nyirati Klára polgármesterhez a kilépésekről. Amint válaszol, megírjuk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...