Valamire készülnek a volt KTE pályánál

0
olvasói fotó

Olvasónktól kaptunk fotókat, amelyek alapján földmérők dolgoztak a régóta üresen álló egykori KTE pálya helyén. Ide egyébként egy grandiózus bevásárlóközpontot álmodtak meg évekkel ezelőtt, de azt elkaszálta a plázastop törvény. Azóta sportolók “vették birtokba”.

realmanagement.hu

Most viszont olvasónktól fotókat kaptunk arról, hogy földmérők jelentek meg a területen, valamint egy munkagép. Elmondása szerint a futókör közepén próbafúrásokat végeztek és talajmintát vettek. Az ott dolgozók azonban nem mondták meg olvasónknak, hogy mit készítenek elő.

Ezért Falu György alpolgármesterhez fordultunk, aki elmondta a KecsUP-nak, hogy miután a terület nem önkormányzati tulajdon, ezért nincs tudomása arról, mi zajlik ott. Annyit azonban leszögezett, hogy bármit is csinálnak, az érvényben lévő településrendezési szabályokat nem lehet figyelmen kívül hagyni. Tehát pontosan megvan, hogy azon a területen mit, milyen magasságban és milyen módon lehet építeni.

Hasonló cikkünk  Volt KTE pálya: Lehetséges fejlesztések előkészítése van folyamatban

Megkerestük a terület tulajdonosát is (amennyiben közben ez nem változott), hogy minek készítik elő a terepet. Amennyiben érkezik válasz, megírjuk.