fbpx

FRISS HÍREK

A Mészáros Lőrinc érdekeltségű Atmediához kerül a Gong FM értékesítése

- Advertisement -

„Lokális piacvezető rádióként az Atmediát választottuk kereskedelmi partnerünknek. Nagy reményeket fűzünk az együttműködéshez, amellyel könnyebben eljuthatunk egy újabb jelentős hirdetői körhöz is. A hirdetők élete is egyszerűsödik, hiszen a helyi rádiókat használóknak mostantól eggyel kevesebb partnerrel kell megállapodniuk. Ez mindkét oldalon hatékonyabbá teszi az együttműködést” – idézi az ügylet kapcsán kiadott közlemény Fodor Istvánt, a Gong FM ügyvezető igazgatóját.

Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója is örömét fejezte ki a Gong FM érkezése kapcsán. Szerinte nemcsak a lefedettségük, hanem a regionális elérésük is szignifikánsan növekszik a megállapodásnak köszönhetően.

A Gong FM reklámidejét értékesítő Atmedia Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor felcsúti barátjának érdekeltségei közé tartozik – írja a media1.hu.

Mészáros nem először bukkan fel a Gong körül: 2017-ben megvette 300 millió forintért a Gong rádiót, majd miután 2018 elején a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyjogi aggályokat fogalmazott meg emiatt, a Part FM-mel együtt egy Mészárossal szoros üzleti kapcsolatban álló, ugyancsak kormányközeli személynek, Szijj Lászlónak, illetve a Szijj-féle Szőke Tisza Investnek adta tovább. A Gongot nem sokkal később, 2018 novemberében Szijj László odaajándékozta a Fidesz-közeli médiaholdingnak, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA). A KESMA felett álló alapítócég mögött jelenleg Mészáros Lőrinc ügyvédje áll.

Hasonló cikkünk:  Újabb céggel bővült a Mészáros-birodalom, ezúttal a humán-egészségügyi ellátásba szálltak be

A Gong FM hét frekvenciájával lefedi Bács-Kiskun megyét, valamint műsorai Pest megye déli területein is hallhatók, így a legjelentősebb hazai rádiós szereplők közé tartozik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...