fbpx
25.6 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Bányai Gábor országgyűlési képviselő koronavírussal van kórházban

- Advertisement -

Bányai Gábor, Bács megye 5. számú választókerületének (Kiskunhalas) képviselője (Fidesz-KDNP) koronavírusos. Ezt maga tudatta a Facebookon.

Azt írja, hogy:

„Sajnos most egy versenyfutás zajlik, a sorsunk azon múlik, hogy milyen gyorsan tudjuk a lakosság minél nagyobb részét védetté tenni az oltásokkal. Bár én is megkaphattam volna már a védőoltást! Amerikait, németet, angolt, oroszt, kínait, bármelyiket, hogy elkerüljem ezt az állapotot. Minden betegtársamnak mielőbbi, szövődményektől mentes gyógyulást kívánok, és kérem, hogy aki tud, imádkozzon mindannyiunk gyógyulásáért!”

Néhány napja ugyanitt édesanyját látogatta meg

Pár napja arról posztolt a képviselő, hogy lehetőséget kapott, hogy meglátogassa édesanyját a kiskunhalasi járványkórházban, biztonságos, ellenőrzött keretek között. Erről is posztolt fotót.

Facebook/Bányai Gábor országgyűlési képviselő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...