Dobos József képviselő cége bútorozza be a homokbányai munkásszállót

0

A város honlapjára feltöltött 5 millió forint feletti szerződések alapján a Dobos-Bútor Kft. szállít bútorokat a homokbányai munkásszállóra, amelyet dolgozói apartmanoknak neveztek el. A dokumentum szerint két részletben rendelték meg a szállítmányt. Készült egy 7,5 millió forint összegű szerződés ruhásszekrényekről, és készült egy csaknem 11 millió forintos szerződés bútorokról. Tehát összesen több, mint 18 millió forint értékű megrendelésről van szó két szerződéssel. A szabályok szerint 15 millió forintot meghaladó szerződésnél közbeszerzést kell kiírni, így azonban mindkét szerződés ez alatt az érték alatt maradt.

Megkerestük Dobos József képvislelőt (Szövetség), tanácsnokot, a cég tulajdonosát, aki elmondta, hogy 165 férőhelyet kellett bútorokkal ellátni, nagyon rövid határidővel, és az elmúlt 20 évben ez az első alkalom, hogy szállít az önkormányzatnak. Mint mondta, a bútorok már a szállón vannak, azokat márciusban szerelik majd össze, amelynek költsége grátisz a megrendelőnek, tehát ezért nem kell fizetnie az önkormányzatnak.

Hasonló cikkünk  Úgy tűnik, rendszerszintű okai vannak a Bringapark elhanyagoltságának

A homokbányai munkásszállóról sokat cikkeztünk, az egyik vezető kampánytéma volt az önkormányzati választáskor ellenzéki részről. Cikkeinket itt olvashatja.