fbpx

FRISS HÍREK

Dobos József képviselő cége bútorozza be a homokbányai munkásszállót

- Advertisement -

A város honlapjára feltöltött 5 millió forint feletti szerződések alapján a Dobos-Bútor Kft. szállít bútorokat a homokbányai munkásszállóra, amelyet dolgozói apartmanoknak neveztek el. A dokumentum szerint két részletben rendelték meg a szállítmányt. Készült egy 7,5 millió forint összegű szerződés ruhásszekrényekről, és készült egy csaknem 11 millió forintos szerződés bútorokról. Tehát összesen több, mint 18 millió forint értékű megrendelésről van szó két szerződéssel. A szabályok szerint 15 millió forintot meghaladó szerződésnél közbeszerzést kell kiírni, így azonban mindkét szerződés ez alatt az érték alatt maradt.

Megkerestük Dobos József képvislelőt (Szövetség), tanácsnokot, a cég tulajdonosát, aki elmondta, hogy 165 férőhelyet kellett bútorokkal ellátni, nagyon rövid határidővel, és az elmúlt 20 évben ez az első alkalom, hogy szállít az önkormányzatnak. Mint mondta, a bútorok már a szállón vannak, azokat márciusban szerelik majd össze, amelynek költsége grátisz a megrendelőnek, tehát ezért nem kell fizetnie az önkormányzatnak.

Hasonló cikkünk:  Egyházak és egyetemi alapítványok sorra jelentik be igényeiket állami iskolákra

A homokbányai munkásszállóról sokat cikkeztünk, az egyik vezető kampánytéma volt az önkormányzati választáskor ellenzéki részről. Cikkeinket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...