fbpx
17 C
Kecskemét
2024. május 1., szerda

FRISS HÍREK

Egy hét után még mindig ott volt a Bringaparkban a széttört pad

- Advertisement -

Egy hete számoltunk be arról, hogy a homokbányai Bringaparknál összetört egy pad. Miután úgy találtuk, hogy nem valami stabil padról van szó, és más jeleit nem láttuk vandalizmusnak, azt írtuk, hogy nem biztos, hogy szándékos rongálás volt. Lehet, hogy valakit nem bírt el.

Egy hét után visszamentünk, hogy kijavították-e, esetleg hoztak-e oda egy erősebb padot, de csupán a töröttet találtuk ott vasárnap sötétedés előtt. Most azonban volt ott szétfeszített csőbilincs az egyik közlekedési táblán, találtunk egy táblát a földön, és vélhetően ennek a lábát a biciklitartóba fektetve. Ezek már egyértelműen rongálásnak tűnnek.

Ettől még a pad megsérülhetett természetes használat mellett is. Ha mégsem, továbbra is pont olyan gyengének tűnt, mint első látásra. Mivel egy hét alatt nem vitték el onnan a padot, annak darabjait elkezdték szétdobálni már a környéken.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...