fbpx
3.6 C
Kecskemét
2024. február 22., csütörtök

FRISS HÍREK

Egy hét után még mindig ott volt a Bringaparkban a széttört pad

- Advertisement -

Egy hete számoltunk be arról, hogy a homokbányai Bringaparknál összetört egy pad. Miután úgy találtuk, hogy nem valami stabil padról van szó, és más jeleit nem láttuk vandalizmusnak, azt írtuk, hogy nem biztos, hogy szándékos rongálás volt. Lehet, hogy valakit nem bírt el.

Egy hét után visszamentünk, hogy kijavították-e, esetleg hoztak-e oda egy erősebb padot, de csupán a töröttet találtuk ott vasárnap sötétedés előtt. Most azonban volt ott szétfeszített csőbilincs az egyik közlekedési táblán, találtunk egy táblát a földön, és vélhetően ennek a lábát a biciklitartóba fektetve. Ezek már egyértelműen rongálásnak tűnnek.

Ettől még a pad megsérülhetett természetes használat mellett is. Ha mégsem, továbbra is pont olyan gyengének tűnt, mint első látásra. Mivel egy hét alatt nem vitték el onnan a padot, annak darabjait elkezdték szétdobálni már a környéken.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A Fidesz szerint kapacitás-áthelyezés történik, az ellenzék szerint bezárják az óvodákat Kecskeméten

A törvényben meghatározott maximális 25 főnél több gyermek vehető fel a Corvina, a Ferenczy Ida és a Kálmán Lajos...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...