fbpx
9.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Lehangoló képeket posztolt a kecskeméti kórházról a jobbikos Stummer

- Advertisement -

„Alig tettem közzé a Péterfy Kórház alagsorában készült képeket, elkezdtek záporozni a postafiókomba más kórházak fényképei. Ez itt a kecskeméti kórház.” – kezdte minapi Facebook posztját Stummer János. A fotókból készített kolázst közölte, ez a cikkünk fotója is.

A Jobbik országgyűlési képviselője korábban arról írt, hogy „a magyar adófizetők forintjaiból” épült Székelyföldön műjégpályája, vagyis „arra van pénze Orbánnak, addig a Baleseti Intezetben a fűtés megjavítására nem jut.”

Stummer azt is közölte, hogy azóta beleszállt az Origo, és sorra kapja az anyázós kommenteket a határon túlról. Ebből közzé is tett egyet.

Facebook/Stummer János

A politikus úgy zárta posztját, hogy üzeni RMDSZ-es barátainak is, hogy addig ne várjanak tőle más hozzáállást, amíg ezek a kórházak rendbe nem lettek rakva, és ki nem kecmeregtünk ebből a válságból.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...