Stummer: 2 milliárdért építenének alagutat Orbánnak a Puskás Stadionba

0
Stummer János

Stummer János, a Nemzetbiztonági Bizottság elnökeként videót tett közzé, mert szerinte a kezében ez az egyetlen lehetőség maradt, hogy a közvéleményt tájékoztassa egy titkos alagútról, amely Orbán Viktor számára épülne a Puskás Stadionba, és ez 2 milliárd forintba kerülne. Erről beszél a felvételen. Mint mondta, példátlan a lépése, mert ez egy a kormányzat által titkosított információ.

Végül a fideszes többség rábólintott

A videóban arról beszélt, hogy azért nála landolt ez a dokumentum, mert az általa elnökölt bizottságon keresztül akarták sok évre titkosítani ezt az építkezést, hogy elkerüljék a botrányt. Elmondja, hogy jelezte, hogy nem engedi napirendre venni a bizottságban az anyagot. Stummer szerint erre fel megjelent nála a bizottság fideszes alelnöke, Halász János azzal, hogy módosítani fognak a napirenden, hogy dönthessenek erről. Stummer felidézi, hogy ebben a bizottságban is többségben vannak a kormánypárti képviselők. A bizottság elnöke a videóban elmondja, hogy végül rábólintottak a kormánypártiak a titkos alagútra, köztük Lezsák Sándor Bács megyei országgyűlési képviselő.

Hasonló cikkünk  Nem hiszi el, mit találtunk Szeberényi alpolgármester asztalán

Stummer János a videó vége felé azt mondja, hogy tisztában van vele, hogy a kormánypárti többség azonnal elmozdítja a bizottság éléről és bíróság elé állítják. Arról is beszél, hogy semmi magyarázatot nem kapott, miért most és így van erre szükség. Stummer utolsó mondata az, hogy amennyiben bíróság elé kell állnia, a hazája érdekében ezt is megteszi. Mert nincs szükség, főleg a mostani helyzetben, adóforintokból titkos alagutakra, urizálásra.