fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Mégsem lesz ideiglenes konténer posta Kadafalván?

Január végén jelentette be Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, hogy amíg nem lesz végleges megoldás, Kadafalván ideiglenes konténer postát állítanak fel a templom kertjében.
“Számos üzlet- és ingatlantulajdonossal, fejlesztővel tárgyaltunk, kollégáim műszaki és jogi szemmel is vizsgálták a lehetséges helyszíneket, jelenleg két irányban tárgyalunk, egy végleges elhelyezést jelentő épületben, valamint a végleges helyszín megépültéig, átmenetileg, konténer postát szeretnék felállítani a templom kertjében.
Ehhez jelenleg a műszaki felmérések zajlanak.
Mindaddig amíg mindezek nem jönnek létre, bátran használják az Auchan bevásárlóközpontban található postát.”
Ennek az az előzménye, hogy a Boróka utcai üzlet felmondta a szerződést, így ott megszűnt a postra.

Nem lesz konténer posta? Egy üzletház épül Kadafalván és ott lesz a helye?

Az egyik kadafalvi Facebook csoportban ugyanakkor a napokban az erre vonatkozó kérdésre megjelent egy kommentelő, aki többes szám első személyben nyilatkozott arról, hogy keresik a megoldást, a végleges megoldást keresik és így tovább. Üzenetet küldtünk neki, de még nem látta. Arra voltunk kíváncsiak, milyen minőségben írja a konkrétumnak tűnő részleteket. Arról írt, hogy az ideiglenes megoldás is legalább 5 millió forintba kerülne, ráadásul a templom kertjével más elképzelése van az önkormányzatnak. Ezért tartanak ki a végleges megoldás mellett. Ezért azon dolgoznak (nem tudjuk kik), hogy egy befektetőnek telket találjanak egy üzletház megépítésére, ahol helye lehetne a postának.
Még tegnap írásban fordultunk Szeberényi Gyula Tamás alpolgármesterhez, aki látta a kérdéseket, de nem válaszolt cikkünkig arra, hogy a kommentelő információi valósak-e.
Hasonló cikkünk:  Gondozatlan kerékpárút miatt bosszankodnak a katonatelepiek

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...