Mégsem lesz ideiglenes konténer posta Kadafalván?

0
posta.blog.hu
Január végén jelentette be Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, hogy amíg nem lesz végleges megoldás, Kadafalván ideiglenes konténer postát állítanak fel a templom kertjében.
“Számos üzlet- és ingatlantulajdonossal, fejlesztővel tárgyaltunk, kollégáim műszaki és jogi szemmel is vizsgálták a lehetséges helyszíneket, jelenleg két irányban tárgyalunk, egy végleges elhelyezést jelentő épületben, valamint a végleges helyszín megépültéig, átmenetileg, konténer postát szeretnék felállítani a templom kertjében.
Ehhez jelenleg a műszaki felmérések zajlanak.
Mindaddig amíg mindezek nem jönnek létre, bátran használják az Auchan bevásárlóközpontban található postát.”
Ennek az az előzménye, hogy a Boróka utcai üzlet felmondta a szerződést, így ott megszűnt a postra.

Nem lesz konténer posta? Egy üzletház épül Kadafalván és ott lesz a helye?

Az egyik kadafalvi Facebook csoportban ugyanakkor a napokban az erre vonatkozó kérdésre megjelent egy kommentelő, aki többes szám első személyben nyilatkozott arról, hogy keresik a megoldást, a végleges megoldást keresik és így tovább. Üzenetet küldtünk neki, de még nem látta. Arra voltunk kíváncsiak, milyen minőségben írja a konkrétumnak tűnő részleteket. Arról írt, hogy az ideiglenes megoldás is legalább 5 millió forintba kerülne, ráadásul a templom kertjével más elképzelése van az önkormányzatnak. Ezért tartanak ki a végleges megoldás mellett. Ezért azon dolgoznak (nem tudjuk kik), hogy egy befektetőnek telket találjanak egy üzletház megépítésére, ahol helye lehetne a postának.
Még tegnap írásban fordultunk Szeberényi Gyula Tamás alpolgármesterhez, aki látta a kérdéseket, de nem válaszolt cikkünkig arra, hogy a kommentelő információi valósak-e.