fbpx
0.9 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Megversenyeztetik a városrész előkertjeit a széchenyivárosi képviselők

A Széchenyiváros lendületet kapott másfél éve, és ez a lendület a jövőben is kitart – kezdte a sajtótájékoztatót Józsa Bálint képviselő (Szövetség). Elmondta, hogy hagyományt teremtettek azzal, hogy évről évre virágokat osztanak az itt lakóknak, hogy azokkal is szépíthessék környezetüket.

Idén májusban rendezik meg az előkertek versenyét, ezzel is arra buzdítják a széchenyivárosiakat, hogy tegyék még szebbé lakóhelyüket. Egész májusban folyik majd a verseny, utána fognak neki a zsűrizésnek. Személyesen végigjárják majd azokat a helyszíneket, amelyeket előzőleg egy fotó alapján beneveztek a versenybe a lakóközösségek – erről Szőkéné Kopping Rita képviselő beszélt (Szövetség).

Dobos József képviselő (Szövetség) azzal vette át a szót, hogy a versenyhez segítséget is adnak a városrész képviselői. Lesz megint virágosztás, ennek idejét később tűzik ki. Úgy, mint tavaly, idén is több helyen osztják majd a színes muskátlikat.

Hasonló cikkünk:  Az Arany János iskolában továbbra sem maradnak csendben
Hasonló cikkünk:  Éjszakai forgatag: Ingyenes sportbajnokság lesz pénteken

Szőkéné Kopping Rita beszélt még arról is, hogy megszépül az úgynevezett aranyszarvas tér idén, majd jövőre a könyvtár épületét is modernizálják. Dobos József bejelentette, hogy hamarosan megépül körzetében a kutyafuttató. A MOL benzinkút és a transzformátorház közé tervezik, olyan helyre, ahol lakókat nem zavarnak a kutyások.

A sajtótájékoztatót azzal zárták, hogy örülnek annak, hogy több civil szervezet is segíti a képviselők munkáját abban, hogy szebb és élhetőbb legyen a Széchenyiváros.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...