fbpx
21 C
Kecskemét
2023. május 30., kedd

FRISS HÍREK

Szövetség: Öntelt és hazug kampányba kezdett a kecskeméti Fidesz

A cikkünkhöz csatolt grafikával, fideszes „plakáttal” kapcsolatban adott ki közleményt a helyi ellenzék.

„Ismét hazudik a Fidesz!
A FIDESZ Kecskemét, fideszes logóval azt állítja a Facebook oldalán, hogy ő fejleszti Széchenyivárost. Szerintük a fideszes kormány támogatásával elkezdődött a Szarvas tér felújítása. Ezzel hazug módon úgy állítják be, mintha Széchenyiváros fejlesztését maga a párt végezné, nem pedig a kecskeméti önkormányzat, és a Szarvas tér felújítása tisztán kormányzati pénzből valósul meg, holott annak 85%-át az Európai Unió adja. Széchenyiváros három önkormányzati választókerületében, 3 cikluson keresztül a Fidesz adta a képviselőket. Nem törődtek a sok ezer család lakóhelyét jelentő városrésszel, csak saját pártjukkal és a választók 2019-ben leváltották őket. Helyettük a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőit választották meg. A városrész élete azóta megváltozott, jelentős lakossági kezdeményezések indultak, amelyekkel a helyi önkormányzat nap, mint nap szembesül, a képviselők napi kapcsolatban állnak a lakókkal.
Most a helyi Fidesz – attól tartva, hogy 2022-ben a széchenyivárosi választók leváltják a semmittevő Salacz László országgyűlési képviselőt is és feláldozva Kecskemét város nyugalmát – öntelt és hazug kampányba kezdett. Saját érdemüknek tudják be a helyi fejlesztéseket, amelyeket a kecskeméti adófizetők és az európai polgárok pénzéből valósítunk meg. Hiába a gátlástalan kampány, a választók nem felejtik el 2022-ben sem azt a haszontalan semmittevést, amit a FIDESZ sok éven át folytatott a Széchenyivárosban és egész Kecskeméten.
Szövetség a Hírös Városért Egyesület önkormányzati képviselői és támogató ellenzéki pártjai” – áll tehát a Szövetség a Hírös Városért Egyesület közleményében.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...