fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

Marco Rossi: sajnos a legszebb tündérmeséknek sem mindig tökéletes a vége

Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya úgy nyilatkozott, miután fantasztikus játékkal 2-2-t játszott a magyar tizenegy Németországgal, Münchenben, az Eb-n, és néhány nappal korábban pedig 1-1-et Franciaországgal, hogy:

“Hihetetlennek és elképzelhetetlennek tűnt, hogy továbbjuthatunk, de sajnos a legszebb tündérmeséknek sem mindig tökéletes a vége.”

A bravúros eredmények ellenére (a csoportban Portugáliától szenvedett három gólos verseséget a jól küzdő magyar csapat) nem sikerült a továbbjutás.

A németek ellen nagyon közel állt a magyar válogatott a továbbjutáshoz, ami miatt Marco Rossi csalódott is, hogy nem sikerült megtartani az utolsó 10 percben az előnyt.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméti sikerek a Történelmi Íjász Országos Bajnokságon

Technikai szempontból nem mi vagyunk a legjobb csapat, de vannak más szempontok is. Például taktikai szempontok, vagy az, ahogy a játékosaink egymást kisegítik, ahogy harcolnak minden egyes meccsen”.

Az olasz származású magyar edző német kollégája, Joachim Löw is méltatta a magyar csapatot: “Tudtuk, hogy nem lesz sok területünk, így amikor hátrányba kerültünk, nagyon nehéz volt egyenlíteni. A második bekapott gól után pedig nagyon jó mentalitás és csapatszellem kellett ahhoz, hogy ismét sikerüljön egyenlíteni. Az tervezett volt, hogy a 80. perctől mindent egy lapra feltéve támadni fogunk. Mindent be kellett vetnünk, hogy ez összejöjjön” – nyilatkozta (MTI)

Hasonló cikkünk:  A kormány még több vendégmunkást enged be

Rossi után Nápolyból érdeklődnek 

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi iránt érdeklődik az olasz bajnokságban szereplő Napoli együttese – írja a napolitoday.it. Az olaszok a hazájába történő visszatérésről kérdezték, ami elől a magyar kapitány nem zárkózna el:

Remélem, hogy edzői pályafutásomat Olaszországban fejezhetem be. Jó néhány évet eltöltöttem edzőként a hazámban, de nem kaptam komolyabb lehetőséget. De ez az én hibám is: jobban kellett volna kapcsolatokat építenem. Hogy a Napoli edzője legyek? A feleségem családjában mindenki a délieknek szurkol, szóval hihetetlen dolog lenne. Már annak is örülnék, ha megnézhetnék néhány Spalletti-edzést

– nyilatkozta.

Hasonló cikkünk:  Szvitacs Alexa asztaliteniszező bronzérmet szerzett a tokiói paralimpián
Hasonló cikkünk:  Vasas – KTE: 1:1: a 92. percben még a kecskemétiek vezettek

 

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...