fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Szőkéné: Benzinkutat akarnak építeni az arborétum mellé

- Advertisement -

Facebook profilján írta ki Szőkéné Kopping Rita széchenyivárosi önkormányzati képviselő (Szövetség), hogy benzinkutat akarnak építeni az arborétum melletti körforgalomnál. A kommentelők véleményét szeretné megtudni.

A poszt miatt telefonon beszéltünk a képviselővel, aki a következőt mondta:

„Kaptam egy olyan információt, amely szerint az arborétum mellé benzinkutat akarnak építeni. Erre fel megkerestem a város főépítészét, aki megerősítette, hogy a hír igaz. De még nagyon kezdeti stádiumban van az elképzelés. Elmondta azt is, hogy a főépítész arról tájékoztatta, hogy a szabályzatok megengedik, hogy ott benzinkút épüljön. Ez annyit jelent, hogy amennyiben az ott élőknek nem tetszik az ötlet, akkor tiltakozniuk kell. Emlékezzünk vissza, hogy az új vacsiközi ABC terveit is átrajzolták a lakossági tiltakozás hatására.”

A képviselő a kommentelőknek is megírta véleményét, amely szerint az arborétumot a város szívének tartja, amely mellett nem igazán jó ötlet egy benzinkút. Mint írta: bűn az arborétum mellé ilyet építeni. A kommentelők többsége egyetértett ezzel. Többen felhívták a figyelmet az ottani zöld környezetre, az új lakásokra, és arra, hogy már éppen elég oda a buszforduló. Valaki megjegyezte, hogy onnan pár percnyire az 5-ös főúton három benzinkút is található.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...