fbpx

FRISS HÍREK

Dübörög a választási kampány, brutális összegeket költ a kormánypárt

- Advertisement -

A Fidesz-KDNP újabb nemzeti konzultációval bombázza a lakosságot, továbbá vetélytársait igyekszik lejáratni nagy erőkkel.

A kormány hivatalos Facebook-oldalán csütörtökön nyilvánosságra hozták a nemzeti konzultáció összes kérdését, így például az is kiderül, hogy Soros neve sem csak egyetlen kérdésben kap helyet. Aki az összes kérdést szeretné elolvasni, ide kattintson. Hogy pontosan ez mennyibe fog kerülni az adófizetők számára, még nem tudni pontosan, az biztos, hogy a korábbi nemzeti konzultáció csaknem 11,5 milliárdra rúgott.

Lassan szinte képtelenség elindítani úgy egy videót a YouTube-on, hogy ne fussunk bele azonnal a Fidesz Gyurcsány Show fantázianéven futó reklámkampányába. A hirdetés épp aznap indult el, amikor Karácsony Gergely bejelentette, hogy ő is ringbe száll az ellenzéki oldal miniszterelnök-jelölti posztjáért, azóta ömlik minden létező felületről a Gyurcsány Show és a Karácsony = 99 százalék Gyurcsány, aminek apropóján a Telex utánajárt, hogy mennyit költött a kampányra a kormánypárt.

Költésüknek, a 114 milliónak több mint a fele, 65 millió forint ment el a legújabb, gyurcsányozós kampányra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...