fbpx

FRISS HÍREK

Fidesz frakcióvezető: Az ellenzék kavar és Gyurcsány, Bodrozsán

- Advertisement -

Nem telt el sok idő a közgyűlésen, máris gyurcsányozásba kezdett a Fidesz-KDNP. Fekete Gábor frakcióvezető papírról olvasva, a szavakat keresve mondta el, hogy amíg a polgármester nagyon komoly munkát végzett a pandémia idején, és sikeres volt a védekezeő munka, az ellenzék semmit nem csinált. Illetve igen, de az kavarás volt.

Jött Bodrozsán Alexandrával, az újpestivel, akinek csak az a fontos, hogy mennyien olvassák a Facebook posztjait, jött azzal, hogy az ellenzék nem tudta mit mondjon az oltásokról. Ahhoz igazította a véleményét, amit éppen Gyurcsány Ferenc gondolt.

Dobos József azzal vágott vissza, hogy Fekete frakcióvezető csak elmondta a nem engedélyezett napirend előttijét (a polgármester jelezte korábban, hogy késve adta be, csakúgy, mint az ellenzéki frakcióvezető Szőkéné Kopping Rita). Ha pedig az ellenzék ekézése a lényeg, akkor kár bejönni a közgyűlésre. Emlékeztetett, hogy az ellenzéknek is voltak akcióik, adományoztak, maszkot osztottak. Szőkéné is ehhez kapcsolódva mondta el, hogy varrtak is maszkokat, tiszteletdíjukból ajánlottak fel, hogy segítsenek annak, akinek kell.

Hasonló cikkünk:  Siófokra járnak partizni a Bács-Kiskun megyeiek legszívesebben

Annál a napirendnél történt ez, amelyben a polgármester beszámolt a pandémia alatt hozott döntésekről.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...