fbpx

FRISS HÍREK

Aludhat-e ittasan a főtéren egy önkormányzati képviselő?

- Advertisement -

A fesztiválok természetes velejárója az alkohol, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Hírös Héten is találkozunk ittas fesztiválozókkal. Amivel semmi probléma nincs is, amíg semmi bajt nem okoznak. Pláne akkor lehetünk megengedőbbek, amikor egy olyan év áll mögöttünk, amilyen. Amikor nem sok lehetőség volt mulatozásra, baráti iszogatásokra, összejövetelekre.

De vajon egy képviselőnek is megengedhető, hogy leigya magát nagyobb tömeg előtt?

De mi a helyzet egy közszereplővel? Egy önkormányzati képviselővel? Elintézzük azzal, hogy ő is ember, vagy nagyobb elvárások vannak vele szemben? Például az, hogy ne mutatkozzon nyilvános eseményen ittasan olyan ember, akire több százan bízták saját környezetüket; aki adott esetben milliárdokról dönt; aki munkájáért tiszteletdíjat kap; neadjisten döntéseket előkészítő szakbizottság elnöke, alelnöke?

Hasonló cikkünk:  Betegség miatt új jelöltje lett a Szövetségnek Hetényegyházán

Igencsak elfáradt egy fideszes képviselő

Csütörtökön, az egyik koncerten egy kormánypárti önkormányzati képviselő a közönség előtt, egy borosüveget szorongatva aludt az egyik székben. Vajon ez teljesen természetes, vagy elvárjuk egy ilyen embertől, hogy tudjon magának parancsolni, határt szabni? Esetleg a környezetével szemben vannak olyan elvárásaink, hogy figyeljenek rá, ne engedjék, hogy idáig jusson? Amikor felkelt, akkor kissé tántorogva elindult, egy pillanatban elgondolkodott, hogy merre is az arra, majd szatyrával a kezében – és a borosüveget el nem engedve – útjára indult.

Poll not found

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...