fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Aludhat-e ittasan a főtéren egy önkormányzati képviselő?

- Advertisement -

A fesztiválok természetes velejárója az alkohol, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Hírös Héten is találkozunk ittas fesztiválozókkal. Amivel semmi probléma nincs is, amíg semmi bajt nem okoznak. Pláne akkor lehetünk megengedőbbek, amikor egy olyan év áll mögöttünk, amilyen. Amikor nem sok lehetőség volt mulatozásra, baráti iszogatásokra, összejövetelekre.

De vajon egy képviselőnek is megengedhető, hogy leigya magát nagyobb tömeg előtt?

De mi a helyzet egy közszereplővel? Egy önkormányzati képviselővel? Elintézzük azzal, hogy ő is ember, vagy nagyobb elvárások vannak vele szemben? Például az, hogy ne mutatkozzon nyilvános eseményen ittasan olyan ember, akire több százan bízták saját környezetüket; aki adott esetben milliárdokról dönt; aki munkájáért tiszteletdíjat kap; neadjisten döntéseket előkészítő szakbizottság elnöke, alelnöke?

Igencsak elfáradt egy fideszes képviselő

Csütörtökön, az egyik koncerten egy kormánypárti önkormányzati képviselő a közönség előtt, egy borosüveget szorongatva aludt az egyik székben. Vajon ez teljesen természetes, vagy elvárjuk egy ilyen embertől, hogy tudjon magának parancsolni, határt szabni? Esetleg a környezetével szemben vannak olyan elvárásaink, hogy figyeljenek rá, ne engedjék, hogy idáig jusson? Amikor felkelt, akkor kissé tántorogva elindult, egy pillanatban elgondolkodott, hogy merre is az arra, majd szatyrával a kezében – és a borosüveget el nem engedve – útjára indult.

Ön szerint belefér, amit a képviselő tett?

 

Hasonló cikkünk:  Ismét Kecskemét a legélhetetlenebb megyeszékhely

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...