fbpx
6.8 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”

- Advertisement -

Nagykőrös önkormányzatisága harminc éves történetének bizonyos szempontból jelentős pontjának tekinthető a képviselő-testület legutóbbi, rendkívüli tanácskozása. Ugyanis először hangzott el az ülésen a „kurva” kifejezés, ráadásul a magát polgárinak valló Czira Szabolcs szájából.

Az augusztus 18-i tanácskozáson Zágráb Nándor, a Jobb Nagykőrösért képviselője több alkalommal is arról beszélt, hogy a fideszesek lopnak. Erre válaszul magát a tényt nem tagadva Czira Szabolcs azt kezdte bontogatni, hogy Zágráb a kollektív bűnösség elvét alkalmazza, amikor általánosságban beszél az összes fideszesről.

Zágráb szerint ha igaz, amit Czira mond, akkor ők is azt csinálják, amikor kommunistáznak. Emlékeztette a polgármestert, hogy ő is kommunista volt, az MSZMP alapszervezet infó felelőseként tevékenykedett. Czira Szabolcs szerint az ő MSZMP tagsága az MSZP-seknél téma állandóan. Állítása szerint nem volt titok a lakosság előtt, hogy ő tagja volt a kommunista pártnak, de ennek ellenére tizenhatszor megválasztották. Az MSZMP-tagságáról foghegyről megjegyezte: „kurva nagy haszonnal szálltam ki”.

Hogy ki mennyire volt tisztában Czira Szabolcs múltjával – és akkor az SZDSZ-es kitérőjét nem is említjük – nem tudni, ám az biztos, hogy ő nem dicsekedett vele, igyekezett elhallgatni. Példa erre az Országgyűlés honlapja, ahova olyan önéletrajzot töltött fel képviselősége idején, amely a politikai karrierjének kezdetét a Független Kisgazdapárttól eredezteti, meg sem említve több éves MSZMP-tagságát, sem az SZDSZ-ben töltött idejét.

könyvelő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...