fbpx
10.1 C
Kecskemét
2021. október 27., szerda

FRISS HÍREK

Túl a 12 ezer követőn a KecsUP

Elértük, sőt meghaladtuk mára a 12 ezer követőt a Facebook oldalunkon.

KÖSZÖNJÜK!

A KecsUP több, mint két éve létezik, és azzal a céllal jött létre, hogy az egyoldalú kecskeméti média jelenlétet kicsit felbillentsük. A kecskemétieknek és a környéken élőknek joguk van ahhoz, hogy az érem másik oldalát is lássák. Hogy ne csupán az állami hírszolgálat unalomig ismételt híreit olvassák és hallják. Hogy az elhallgatni kívánt információkat kiássuk és megírjuk. Hogy ne csupán az irányított hírszerkesztés végtermékét tolják eléjük.

Úgy hisszük, hogy sikerült megvalósítani elképzeléseinket, és ezáltal a KecsUP az egyetlen kritikus sajtó a környéken. Már többször leírtuk, de nem győzzük hangsúlyozni: a KecsUP nem meghívókból dolgozó sajtótermék. Egyrészt azért, mert nem is kapunk nagyon meghívókat hivatalos helyekről. Másrészt meghagyjuk a többi sajtónak, hogy megírja a kötelező beszámolókat. Mi inkább a saját magunk által megtalált témákat dolgozzuk fel továbbra is. Ezzel akarunk egyediséget mutatni, mert sablon sajtóból van már elég a városban. Az elmúlt két évben olyan témák tucatjait írtuk meg, amelyekről csak nálunk lehetett olvasni. Ebben sokat segítettek olvasóink is, akiktől különböző csatornákon sok információt kapunk. Ezeket köszönjük és várjuk továbbra is. Miután a KecsUP nem állami hirdetéseken és önkormányzati milliókon fenntartott sajtó, ezért lehetőségeink nem korlátlanok. Szükségünk van minden forintra ahhoz, hogy holnap is megjelenhessünk és megírhassuk egyedi híreinket. Ezért kérjük, akinek lehetősége van rá, támogassa munkánkat, hogy maradhasson szabad és kritikus sajtó a városban.

Hasonló cikkünk:  Ebösszeírás: Egy régi űrlapot poroltak le, ezt lehet kitölteni online
Hasonló cikkünk:  Foltozzák a Gábor Dénes nevű kátyúhalmazt

Megyünk tovább. Bővül tehát az olvasóink köre, és azon dolgozunk, hogy csapatunkat is tovább bővítsük. Nagy terveink vannak, ezekkel hamarosan jelentkezünk. Addig is ajánljuk magunkat!

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...