fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Fideszes STOP-os petíció: Mintha bármi múlna rajta…

- Advertisement -

A Fidesz kecskeméti szervezetének Facebook oldala hat napja szinte semmi mással nem foglalkozik, mint Gyurcsány Ferenccel, Karácsony Gergellyel és az ellenzékkel. Az ellenzéki előválasztás tehát megcsapta a kormánypártot is, mondhatni leköveti azt. A legújabb termékük a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony aláírásgyűjtés, amit a következő hangzatos mondatokkal tálalnak:

  • A Fidesz petíciója erős üzenet lesz a baloldalnak. Aki nem akarja, hogy Gyurcsányék újra hazudjanak reggel, éjjel meg este, azt arra kérjük, írja alá a petíciónkat!
  • Biztatunk mindenkit, hogy tegyen így (írja alá – a szerk.), aki azt akarja, hogy a múlt ne térjen vissza.
  • Ha nem akarod, hogy újra szemeket lövessenek ki, írd alá a petíciónkat!

A Fidesz azt sugallja, hogy bármi is múlhat ezen a petíción. De legfőképpen a kormányzás. Miután azonban semmilyen törvényváltozás nem történt, erről majd a választáson lehet véleményt mondani, néhány X segítségével. Bízunk benne, hogy szabályszerű választáson fog eldőlni, kik irányíthatják 2022 tavaszától az országot, és továbbra sem utcai aláírásokon múlik majd ez. Tehát biztosan kijelenthető a jelenlegi jogszabályok ismeretében, hogy a Fidesz aláírásgyűjtésének semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve. Egyre lehet jó csupán, hogy egyben tartsa, feltüzelje a híveket. Esetleg valamennyi újabb szavazót magukhoz kössenek, és azokon a bizonyos papírokon újabb nevek, címek, telefonszámok jelenjenek meg, ha netán ezeket is felírják. Szükségük van persze erre, hiszen a közvéleménykutatások rendre ellenzéki fölényt mutatnak.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest

Már most lehet tudni az eredményt

Ahogyan a nemzeti konzultációnak nevezett levelezés esetén, már most az elején kijelenthető, hogy a fideszes pultoknál pontosan az lesz az elsöprő vélemény, amit a Fidesz szeretne hallani, olvasni. A fideszes szavazók 100%-a elutasítja Gyurcsányt és Karácsonyt. Aligha lesz az ellenzéknek egyetlen álmatlan éjszakája is ettől a petíciótól.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...