fbpx

FRISS HÍREK

Fordulatos mérkőzésen szerzett pontot a KTE Szolnokon – 2:2

- Advertisement -

A két csapat játékosait nem zavarta a pálya rossz minősége, jó és fordulatos mérkőzésen a Szolnoki MÁV otthonában a Kecskeméti TE 2:2-es döntetlent ért el. A kecskeméti együttes kilenc forduló után a második helyen áll a labdarúgó-bajnokság másodosztályában. A megyéből még a Tiszakécske érintett a bajnokságban, de szemmel láthatóan nem megy a csapatnak. A hétközi fordulóban, otthon kapott ki a kécskei együttes a Szentlőrinc csapatától 2:1-re, akik két ponttal az utolsó helyen állnak a bajnokságban. 

Mindkét tréner szerint igazságos eredmény született Szolnokon

A lila-fehéreknek hiába adódott több helyzetük az első félidőben, mégis a hazaiak szereztek gólt. A kimaradó helyzeteket a 39. percben megbüntette a Szolnok, egy szöglet után ide-oda flipperezett a labda, több lövés is elakadt a védőkben, de nem került elég messze a labda. Szabó vette át végül jó 23 méterre a kaputól, majd hatalmas gólt ragasztott a bal felsőbe (1-0) – számol be a mérkőzésről szóló beszámolóban a KTE tudósítója.

A második félidőt a hátrányban lévő KTE kezdte jobban, aminek az 56. percben meg is lett az eredménye. Egy Bartha beadás után Szabó még a lécre fejelt, de a lecsorgót Szalai stukkolta öt méterről a kapu bal oldalába (1-1). A KTE tovább támadott és a 81. percben jött is az újabb vendég gól, szintén Szalai, akinek a góljával már a KTE vezetett (1-2). A vége előtt azonban a játékvezető Szabót látta szabálytalannak, így büntetőt adott a szolnokiaknak. Tóth a bal alsóba lőtt (2-2), amivel ki is alakult a végeredmény.

Hasonló cikkünk:  Másodszor is elnapolta a bíróság a kecskeméti kézilabdás költségvetési csalás büntetőperét

Csábi József, a Szolnoki MÁV FC: – Az elmúlt két hétből kijöttünk, ma szervezettek voltunk, láttam a csapattól azt, amit korábbiakban. Egy jó mérkőzést játszottunk, a Kecskemét igazolta jó hírét, nem véletlen nem kaptak ki nagyon régen. Párharcokban erősek voltak a fizikai előnyükből kifolyólag, pontrúgásokból fordítottak. Sajnálom, hogy 1-0 után nem tudtuk lezárni a mérkőzést, bravúrt elérni, de ebben a meccsben talán ennyi volt, értékes pontot szereztünk. Tudatos, jól összerakott csapattal voltunk partiban, helyenként jól is futballoztunk.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Számoltunk a külső tényezőkkel, a pálya nem tette alkalmassá azt, hogy a kombinatív játékunkat hozzuk. Változatos mérkőzés volt, jobban kezdett a Szolnok, de utána átvettük az irányítást, az utolsó öt perc volt megint a hazaiaké, akkor meg is szerezték a vezetést. Szünetben megbeszéltük, hogyan tudjuk ezt a két tizenhatos közt zajló „box to box” játékot visszaszorítani. Játékban véleményem szerint előrébb tartunk, amikor futballozni kellett, akkor jobbnak éreztem a csapatomat, de a Szolnok igazolta a jó hírét, Csábi József nagyon jó kis csapatot rakott össze. A döntetlen véleményem szerint igazságos, ezzel nem vagyunk elégedetlenek. Sok sikert a Szolnoknak, megyünk tovább a saját utunkon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...