fbpx
12.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Két alpolgármester adott át két padot a vasútkertben

- Advertisement -

Újságíró körökben olykor elhangzik az a mondat, hogy akkor van igazán kampány, amikor már padokat adnak át politikusok. Mert volt ilyenre példa Kecskeméten is. Most újra megtörtént.

A vasútkertben Szeberényi Gyula Tamás és Engert Jakabné alpolgármesterek rántották le a takarót egy-egy padról egy általános iskola második osztályának jelenlétében.

Pásztor Andrea könyvíró és Engert Jakabné alpolgármester

A mesepadnak nevezett ülőalkalmatosságokat Nagy-Bán Kitti grafikus festette készre. Pásztor Andrea mesekönyvének két illusztrációjával. Az író a Kecskeméti Médiacentrum munkatársa, könyvét pedig a Kecskeméti Televízió Kft. (ennek az égisze alatt fut a médiacentrum) adta ki még korábban. Ezért köszöntötte a megjelenteket Kozák Polett igazgató-főszerkesztő.

Miután Szeberényi alpolgármester röviden arról beszélt, hogy a mese és a fantázia mennyire fontosak a gyerekek életében, az alkotó mesélte el, hogyan készültek el a padok. Utána a gyerekek birtokba vették ezeket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...