fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

A hétvégi autós találkozó szervezője elhatárolódik a gumiégetőktől

Szó szerint belecsöppentünk a szombati autós találkozóba, amely csaknem teljesen megtöltötte a kecskeméti Auchan parkolóját. Nem tudtuk mi zajlik, nem jött meghívó, de azt láttuk, hogy nagy a tömeg, nagy a zaj és a füst. Azért élőztünk, mert történés volt. Másfél nap alatt 160 ezer embert ért el a videónk. Amit ezen látni lehet: több autós forog körbe-körbe, közben égnek az abroncsok, nagy a füst. Volt, aki a kéziféket behúzva igyekezett menni szándékosan, hogy így füstöljenek az első gumik. Amit nem lehetett érezni a videóban, az a büdös, égett gumiszag. Közben parkoló autók és emberek álltak a pörgő auóktól nem messze.

Videónk után jelentkezett az esemény szervezője, aki a következőket írta:

„Jó estét! Én vagyok a 76Garage autós csapat vezetője! Látom az önök figyelmét is felkeltette a mai rendezvényünk, amely az Auchan parkolóban volt megtartva ma délután, az áruház vezetőségének engedélyével! Azt viszont sajnálattal látom, hogy a rendezvénynek csak a negatív oldalát sikerült dokumentálni, amikor pár renitens nem bírt magával, megjezem ez idő alatt a szervező csapat pont a hulladékot gyűjtötte össze. Sajnálom továbbá, hogy azt nem említették meg hogy több száz, ember kultúráltan érezte ott jól magát, egész délután… Sajnos kivételek mindenhol vannak, totálisan elzárkózunk az efféle viselkedéstől, mint ahogy a rendezvény házirendjében is látható!
További szép estét és munka sikereket kívánok!
Homoki Zsolt
76Garage”

Az üzenet után felajánlottuk, hogy jó lenne ezt tisztába tenni, egyben szívesen megírjuk, mi is volt ez az esemény, aminek tehát nem volt hivatalos része az, amit a videónkban látni lehet, tehát a „renitens” autósok bemutatója. A szervezők éltek is a lehetőséggel. Kaptunk tőlük egy rövid leírást és néhány fotót. Ezt írták:

Hasonló cikkünk:  MVM: Az Izsáki úti munkák okozzák a Homok utca világítási gondjait

„A 76Garage egy autós baráti társaság! A csapat összetartó ereje, az egyedi autók szeretete. A csapattagok együtt szerelik, tartják karban és csinosítgatják hobbyautóikat, segítve támogatva egymást! Hétvégente autós találkozókra járunk országszerte és a határon túlra is. Mi is szervezünk találkozókat, ezek közül a legnagyobb a szezon záró találkozónk minden év október 23.-án! Az idei volt a 7. aminek az Auchan bevásárlóközpont parkolója adott otthont. Az összejövetel teljesen márkafüggetlen volt, a veteránoktól a legújjabb csodákig minden megfordult.”

A szervezőktől kapott fotók:

Hasonló cikkünk:  Részletek az új elektromos Mercedes CLA-ról

 

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...