fbpx

FRISS HÍREK

Nyolc hónapos hírrel fogadja az érdeklődőt a város honlapjának koronavírus oldala

- Advertisement -

Aki Kecskemét hivatalos honlapjáról akar tájékozódni a koronavírussal kapcsolatos legújabb információkról, nincs könnyű helyzetben. A Koronavírus nevű aloldalt akár egy kattintással is el lehet érni a főoldalról, de ott már jön a meglepetés. Az az információ fogad minket, hogy március 8-tól zárnak az üzletek, az óvodák és az iskolák a tavaszi szünet végéig nem nyithatnak ki és az esti kijárási tilalom továbbra is érvényben marad. Természetesen ezek a tavaszi állapotot mutatják, ami már nyolc hónapja elmúlt.

Ha kicsit kutakodik az érdeklődő, talál némi frissebb információt. Ehhez lentebb kell görgetni, be kell lépni a helyi operatív törzs határozataiba. Ott a 2021-es adatoknál a legutolsó pontra kattintani. Ekkor feldobja a november 17-i ajánlást, hogy zárt térben célszerű maszkot viselni. Ennél frissebb információt -a legújabb szabályokról- nem találtunk a város honlapjának Koronavírus oldalán.

Hasonló cikkünk:  Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Gondoltuk, hogy Kecskemét önkormányzatának hivatalos Facebook oldalán több információt találunk. Nos, itt sem jobb a helyzet. A legutóbbi öt (5!) poszt a város karácsonyfájáról szól. Az első -koronavírussal kapcsolatos- hírért görgetni kell párszor. Ekkor egy október 28-i posztot találunk arról, hogy november 2-tól több helyen maszkot kell viselni a városban. Ennél frissebb információt itt sem találtunk.

Mindeközben napi 150-200 közötti halálesetről szólnak az országos hírek, és most éppen már csaknem 13 ezer új megbetegedést regisztráltak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...