fbpx
6.4 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Józsa Bálint képviselő meglátogatta a brüsszeli “Szájer-ereszt”

Józsa Bálint képviselő a hétvégén posztolt arról a Facebookon, hogy Brüsszelben járt, és ha már ott volt, elment ahhoz a csatornához, amelyen a fideszes Szájer József ereszkedett le menekülve, miután lecsapott arra az orgiára a rendőrség, amelyen mintegy két tucat férfi vett részt.

Józsa Bálint képviselőnek az eresznél a következő gondolatok jutottak eszébe:

“Nem ez volt az első eset, hogy az önmagukat kereszténynek, nemzetinek valló kormánypártok képviselői drogokkal érintkezve orgiákon vettek részt. Ez is egy példája volt annak, hogy az ő oldalukon semminek nincsen következménye.
Előhúzni a fiókból korrupt fideszes politikust bármikor lehet, vele példát statuálva megnyugtatni a saját oldal szimpatizánsait is, de ettől még a rendszer velejéig romlott marad.
A vezéráldozatok nélküli, pitiáner bűnözőkön való példastatuálás kora jött el a Fidesz kormányzásának 12. évében. Miközben a pedofil Kaleta Gábor, a bedrogozva orgiázó Borkai Zsolt és a karantén idején droggal teli puttonnyal ereszkedő Szájer József a visszavonulás kegyelmével megelégedve folytatja életét. Következmény semmi.”
Posztját azzal zárja az ellenzéki Józsa Bálint, hogy egy ők egy merőben más országot képzelnek el. Egy olyan Magyarországot, ahol a tettek következményekkel járnak. “Egyelőre én ennyivel is beérem.” – fejezi be az írást a képviselő.
Novemberben az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is járt az eresznél. Ő azt mondta a helyszínen, hogy a csatornán nemcsak a “homofób” alkotmányt író Szájer József csúszott le, hanem az egész Fidesz. Oda, olyan erkölcsi mélységbe, ahonnan nincs visszaút. Emlékeztetett rá, hogy akkor, amikor Szájer huszonöt meztelen férfi “maszk és gumi nélküli partiján” vett részt, a Fidesz éppen melegellenes gyűlöletkampánnyal igyekezett népszerűséget szerezni.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...