fbpx

FRISS HÍREK

Azért adhatott át egy városi díjat Salacz, mert ő Fidesz jelöltje?

- Advertisement -

Szeberényi Gyula Tamás Kecskemét fideszes alpolgármestere, a Fidesz jelöltje az országgyűlési választáson a Bács megyei 2-es körzetben, arról számolt be a Facebookon, hogy két fiatal sportolót, megérdemelt teljesítményük után Kecskemét város díjával tüntettek ki.

Majd ezt írja a fotókkal illusztrált posztban:

„A díjakat Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Kft ügyvezetőjével és Salacz László, országgyűlési képviselőjelölt-társammal együtt adtuk át.”

Facebook/Szeberényi Gyula Tamás

Már az is megérdemelne egy kérdést, hogy egy városi díjat miért adna át egy országgyűlési képvislő. Talán nincs elég megfelelő ember a városházán, a közgyűlésben?

De az igazi kérdés az  – ha igaz, amit Szeberényi írt -, hogy

vajon miért egy országgyűlési képviselőjelölt adott át egy városi díjat? És miért éppen egy fideszes jelölt?

Szeberényi tehát a széles közvélemény előtt Salacz Lászlót mint jelöltet mutatta be, és aki csak egy kicsit is figyeli a politikát, tudhatja, hogy éppen a minap lett belőle a Fidesz hivatalos jelöltje a Bács megyei 1-es körzetben. Bár a posztban lévő „képviselőjelölt-társammal” utal arra, hogy maga Szeberényi is jelölt (a Fidesz jelötje), de megengedőek vagyunk, és bízunk benne, hogy ő mint sportért is felelős alpolgármester adta át a díjat, és nem fideszes jelölti minőségében.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...