fbpx

FRISS HÍREK

Bangóné Borbély Ildikót kirakták a pártból és felszólítják a parlamenti mandátuma visszaadására

- Advertisement -

Az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól – olvasható a párt megjelent közleményében.

Mint írták, Bangóné továbbá nem tagja az MSZP-nek, a Magyar Szocialista Párt választáson nem indítja, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására. A szocialista párt ezzel lezártnak tekinti az ügyet.

Nyilvános önéletrajza szerint a politikus 2013-ban közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF). A Mandiner közérdekű adatigénylést küldött a főiskola jogutódjának, a Budapesti Gazdasági Egyetemnek, hogy megtudja, ez igaz-e.

Az MSZP azt is jelezte, elvárják, hogy a Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott fideszes politikusok is távozzanak a közéletből.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...