fbpx

FRISS HÍREK

Három napja rossz a közvilágítás két városközponti utcában

- Advertisement -

Olvasónk jelezte, hogy a Dobó körút mögötti lakótelepen napok óta a sötétség uralkodik, ha lemegy a nap. Ugyanis nem világítanak a lámpák. Vagy egyáltalán nem, vagy nem mind.

A helyszínre érve azt láttuk, hogy a Damjanich utcában egyetlen lámpa sem világít, így ott csak a hold fénye és az ablakokból kiszűrődő fény világított annyira, hogy ne teljesen fekete legyen a fotó.

A közvetlen innen nyíló Reile utcában is sötét volt. Igaz, itt a fűrészfogasok háta mögött lévő lámpák világítottak, azonban az utca közepén lévő parkolóban felállított világítótestek nem működtek, így meglehetősen sötét volt ez az utca is.

Tehát a főtértől, a városházától pár száz méterre a harmadik este telik el úgy, hogy botorkálnak a gyalogosok, mert alig látnak. Bizonyára már folyamatban van a hibaelhárítás, csakhogy a jó munkához idő kell.

Hasonló cikkünk:  Elhunyt Nagy Zsolt, a KTE futballcsapatának korábbi ikonikus kapusa

Évek óta panaszkodnak a kecskemétiek arra, hogy nem túl fényes a helyzet a közvilágítást tekintve. Mi is több cikkben foglalkoztunk már a témával. Itt talál ezekből néhányat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...