fbpx
13 C
Kecskemét
2023. június 4., vasárnap

FRISS HÍREK

Maradhat az ellenzéki közgyűlési frakcióban Vancsura István

Miután a Momentum felfüggesztette Vancsura István kecskeméti ellenzéki képviselő párttagságát, megkerestük a Szövetség a Hírös Városért Egyesület elnökét, hogy mi lesz Vancsura tagságával a Szövetség frakciójában?

Dr. Brúszel László azt válaszolta a KecsUP-nak, hogy ez a felfüggesztés a frakciótagságát nem érinti a jelenleg ismert információ és helyzet alapján. Ugyanis nem kell, hogy valaki párttag legyen ahhoz, hogy beülhessen a frakcióba. Ahhoz sem kell párttagság, hogy valaki az egyesület tagja legyen. Dr. Brúszel László hozzátette, hogy ebben az esetben ráadásul a tagság még fennáll, csak fel van függszte. Az egyesület elnöke azt mondta, ez a Momentum belső ügye és bízik benne, hogy ez mihamarabb rendeződni fog. Még azt is leszögezte, hogy magával a frakcióval vagy a Szövetséggel Vancsura Istvánnak eddig nem volt baja, és fordítva se. Dr. Brúszel László reméli, hogy ez a belső ügy nem hat ki negatívan a Szövetség, a frakció és Vancsura István kapcsolatára.

Hasonló cikkünk:  Adózó kecskemétiként az 1 százalékoddal a KECSUP-ot is támogathatod
Hasonló cikkünk:  A hétvége a gyerekekről szólt - videó

Vancsura István kérdésünkre elmondta, hogy nem akar és nem tud a Momentumnak a tagja maradni, mert amelyik párt kiáll Bodrozsán mellett, abban neki nincs helye. Kilépését már jelezte is a pártnak. A Szövetség frakció más téma – tette hozzá. Megerősítette, amit kommentelt is korábban, hogy sajtótájékoztatón tárja fel hamarosan a bizonyítékait arról, hogy miért vállalhatatlan jelölt Bodrozsán Alexandra.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...