fbpx
11.5 C
Kecskemét
2024. április 18., csütörtök

FRISS HÍREK

Maradhat az ellenzéki közgyűlési frakcióban Vancsura István

- Advertisement -

Miután a Momentum felfüggesztette Vancsura István kecskeméti ellenzéki képviselő párttagságát, megkerestük a Szövetség a Hírös Városért Egyesület elnökét, hogy mi lesz Vancsura tagságával a Szövetség frakciójában?

Dr. Brúszel László azt válaszolta a KecsUP-nak, hogy ez a felfüggesztés a frakciótagságát nem érinti a jelenleg ismert információ és helyzet alapján. Ugyanis nem kell, hogy valaki párttag legyen ahhoz, hogy beülhessen a frakcióba. Ahhoz sem kell párttagság, hogy valaki az egyesület tagja legyen. Dr. Brúszel László hozzátette, hogy ebben az esetben ráadásul a tagság még fennáll, csak fel van függszte. Az egyesület elnöke azt mondta, ez a Momentum belső ügye és bízik benne, hogy ez mihamarabb rendeződni fog. Még azt is leszögezte, hogy magával a frakcióval vagy a Szövetséggel Vancsura Istvánnak eddig nem volt baja, és fordítva se. Dr. Brúszel László reméli, hogy ez a belső ügy nem hat ki negatívan a Szövetség, a frakció és Vancsura István kapcsolatára.

Hasonló cikkünk:  Több, mint ötven vádlottja van a minisztériumokon átívelő korrupciós ügynek

Vancsura István kérdésünkre elmondta, hogy nem akar és nem tud a Momentumnak a tagja maradni, mert amelyik párt kiáll Bodrozsán mellett, abban neki nincs helye. Kilépését már jelezte is a pártnak. A Szövetség frakció más téma – tette hozzá. Megerősítette, amit kommentelt is korábban, hogy sajtótájékoztatón tárja fel hamarosan a bizonyítékait arról, hogy miért vállalhatatlan jelölt Bodrozsán Alexandra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...