fbpx
9.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Mém lett a kormány munkáspárti szlogenéből

- Advertisement -

Orbán Viktor egy video klippel kívánt boldog új évet a rajongóinak. 57 másodperces az anyag, amely alatt az év -a készítők szerint- legjobb pillanatai mennek Orbán Viktorról, alatta pedig az ismert lakodalmas nóta frissen átírt verziója hallható:

Piros volt a paradicsom, nem sárga. Magyarország előre megy, nem hátra.

A kormánymédia nagyon örül, hogy az előbbi szöveg második mondata futótűzént terjed (Megtalálta az utat az emberekhez – M1) az M1 híradója és a TV2  Tényeknek nevezett híradója le is adta (29:04-től) az év utolsó napján a klipet.

Brit munkáspárti szlogen volt

Pedig nem annyira eredeti ötletről van szó. A munkáspárti Tony Blair ezzel kampányolt 2005-ben. Magyarra fordítva a Nagy-Britannia előre megy, nem hátra című kiáltvánnyal, választási programmal. Hogy aztán azért, mert olyan jó szöveg volt, vagy más okok miatt, de megnyerte a választást.

Hasonló cikkünk:  Összeverekedett két fideszes politikus a keceli kocsmában (videó)

Itthon közben mém lett a szlogenből. A nóta áriratát is átírták, és még klipet is csináltak belőle. Íme:

De terjed a komrányplakát kinézetű, fricskázós verziója is. Ha úgy tetszik, megtalálta az utat az emberekhez, ahogy az állami híradó mondta.

forrás: internet

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...