fbpx

FRISS HÍREK

Azt mondta a Fidesz, amit a HIROS.HU is megírt

- Advertisement -

Szerda kora estétől elérhetetlenné vált a fidesz.hu internetes oldal. A párt az állami hírügynökségnek azt mondta, hogy „nemzetközi hackertámadás” történt – szomolt be róla a media1.hu.

A párt közleményben reagált (kiemelés tőlünk)

„A támadással a Fidesz egyik fontos kommunikációs csatornáját pont a kampány legvégén lekapcsolták, ez egy nyilvánvaló beavatkozás a választásokba”…„a baloldal tényleg minden eszközt bevet, hogy elhallgattassa a béke és biztonság mellett kiálló véleményeket.”

Kecskeméten is „baloldali hekkerek” garázdálkodtak

Hogy mégis, mi alapján jutottak arra, hogy baloldali támadás érte a párt honlapját, arról nem szólt a közlemény. Lassan két hónapja pont így nem tudjuk, mi alapján állította a kecskeméti önkormányzati sajtó is, hogy szerverüket baloldali hekkerek támadták meg.

„…egyértelműen kiderült, hogy baloldali hekkerek blokkolták hírportálunkat.”

Ezt írák február elején, miután két órán keresztül nem lehetett elérni hiros.hu oldalt. Meg még azt is, hogy jogi lépéseket tesznek emiatt. Erről sem hallottunk azóta semmit.

Hasonló cikkünk:  EP-választás: a Fidesz két mandátumot, az ellenzék akár félmillió voksot is veszíthet

Szintén a media1.hu írta meg ma délben, hogy a Momentum honlapját is kibertámadás érte.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...