fbpx
5.7 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

Bodrozsán: A KTV a Fidesz szócsöve, ezért nem mentem el bemutatkozni

A fideszes kecskeméti önkormányzat Kecskeméti Televíziója a választásra tekintettel adott tíz percet az induló jelölteknek, így végre az ellenzék is szóhoz jutott a stúdióban. Vagy juthatott volna. Bodrozsán Alexandra ugyanis végül úgy döntött, hogy nem fogadja el a meghívást és nem él a “kirakattízperccel”. Mint írja a Facebookon, négy előre megírt kérdésre kellett volna válaszolnia. Úgy, hogy korábban egyéni képviselőként egyszer sem hívták a stúdióba, a többi ellenzéki képviselőhöz hasonlóan.

“Erősen gondolkodtam rajta, hogy elfogadjam-e a meghívásukat, és egészen tegnap estig úgy voltam vele, hogy bemegyek. Csak azért, mert tiszteletben tartom a kecskeméti választókat, és az ő jogukat ahhoz, hogy tájékozottak legyenek.
Tegnap azonban újra megnéztem, hogy hány forintot költött már el a Hírös.hu, a KTV internetes felülete a lejáratásomra január közepe óta.
Megdöbbenve láttam, hogy a számláló már 3 millió (!) forint felett jár. HÁROM MILLIÓ FORINT! Alig több mint 2 hónap alatt!”
Mint írja, ebből a pénzből már lehetett volna fejleszteni a közvilágítást az Olimpia utcában, ahol egy gyereket ütöttek el nem olyan régen az esti sötétségben.
“Betelt a pohár, kedves Kecskeméti TV.
Ha Önök a kecskemétiek pénzét pazarolják az én lejáratásomra “közszolgálat” címén, nekem nincs dolgom az Önök stúdiójában.
A KTV ugyanis nem tévéadó, hanem a Fidesz szócsöve, aljas propagandacsatorna, amit a pofátlanság magasfokaként a mi pénzünkből tartanak el.
Szégyelljék magukat mind, akik ezért felelősek. A választók hamarosan ítéletet mondanak felettük!”
Bács megye 2-es választókörzetének jelöltje azt ígéri, hogy válaszolni fog a KTV által feltett kérdésekre. “Őszintén, kendőzetlenül, úgy, ahogy azt ma Magyarországon a propagandacsatornákon elképzelni sem tudnánk.”. A válaszokat a Facebook oldalára tölti majd fel.

 

Hasonló cikkünk:  A hiros.hu ma már máshogy tálalta Bodrozsán pártváltását, mint tegnap

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...