fbpx

FRISS HÍREK

Helvécia független polgármestere is a fideszes Szeberényit támogatja

- Advertisement -

Egymás után jelentik be a Bács megyei 2-es választókerület függetlennek mondott polgármesterei, hogy a Fidesz jelöltjét, Szeberényi Gyula Tamást támogatják. Így, akik azzal a tudattal szavaztak ezekre a városvezetőkre, hogy ők nem húznak egyik politikai oldal felé sem, azok most esetleg meglepődhetnek.

Most éppen a helvéciai polgármester, Balogh Károly kérte a választókat arra, hogy szavazzanak a fideszes Szeberényire. Ezt azzal indokolta videójában, hogy régről ismeri, a kormány is sokat segített a településnek, és szeretné, ha ez így is maradna.

Korábban Ballószög függetlennek mondott polgármestere állt ki a Fidesz jelötje mellett és fejezte ki reményét, hogy Szeberényi Gyula Tamás lesz a körzet képviselője.

Miután a két videó a látottak alapján ugyanabban a teremben készült, és ugyanolyan a képi világa, nem kizárt, hogy Szeberényi stábja hívta őket egy helyre és készítette el a videókat. Talán újabb polgármesterek is következnek a sorban.

Hasonló cikkünk:  Gergely-járás a Lakiteleki Szivárvány Óvodában - fotógalériával

Szeberényi riválisa, az egyesült ellenzék közös jelöltje, Bodrozsán Alexandra úgy reagált minderre, hogy

“NE HAGYJUK MAGUNKAT ÁTVERNI!…ELÉG a képmutató álfüggetlenekből!”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...