fbpx

FRISS HÍREK

Így hozta összefüggésbe a kormány az ukrajnai háborút a „gyermekvédelmi” népszavazással

- Advertisement -

A magyar kormány továbbra is kampányüzenetek hangsúlyozására használja fel azokat az e-mail címeket, amelyeket az oltáshoz szükséges regisztrációkor adtak meg nyilvánvalóan sok százezren.

Most azonban arra vetemedett a kormány, hogy egy huszáros vágással az Ukrajnában zajló háborút összehozza a „gyermekvédelminek” elkeresztelt népszavazással. A kiküldött levélben azt írják, hogy amikor a szomszédban háború zajlik, nekünk a legfontosabb kérdés most az, hogy belekeveredünk-e vagy kimaradunk belőle.

„Az a célunk, hogy továbbra is megőrizzük hazánk biztonságát. Jövőnk ugyanakkor azon is múlik, hogy meg tudjuk-e védeni gyermekeinket.” – áll a levélben.

Majd innem már nem is fontos a háború, csakis a kormányzati propaganda. Leírják, hogy a gyermekek szexuális nevelése csak a szülőkre tartozik (és mi van a szexuálisan bántalmazó szülőkkel? – a szerk.), míg vannak akik aktivisták kezébe adnák ezt a feladatot. Majd arról írnak, hogy meg kell állítani a szexuális propagandát az iskolákban és a televíziókban.

Hasonló cikkünk:  25 pontban foglalta össze az orvosi kamara, mi a gond az új ügyeletei rendszerrel

A levél végén a népszavazási kérdéseket is felsorolták.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...