fbpx

FRISS HÍREK

A Fidesz frakcióvezetője hazugsággal kérte az ellenzéket, hogy fejezze be a békétlenséget

- Advertisement -

A tegnapi közgyűlést arra használta fel a Fidesz frakcióvezetője, hogy belerúgjon egyet az ellenzékbe, és ráadásul egy nagy hazugságot is mondott közben. Így kérte meg az ellenzéket (baloldalt mondott), hogy fejezze be a békétlenség szítását és a botrányoktól hangos politizálást.

Fekete szerint vége a kampánynak, majd a Fidesz kampánygondolatait sorolta

Fekete Gábor azzal fordult az ellenzéki képviselők felé, hogy „a kampány véget ért.” Majd felszólalásában a Fidesz kampányát meghatározó gondolatokat sorolta fel. Felszólítva az ellenzéki farkciót, hogy

„Hagyjanak fel a békétlenség szításával, számoljanak le végérvényesen a botrányoktól hangos politizálással, és ne akarjanak mindenáron fegyvereket, katonákat küldeni Kecskemétről a háborúba.”

„Ne feledjük, előre mentünk, nem hátra” – idézte a Fidesz kampányszolgenét a hozzászólása végén, amelyben arra figyelmeztette az ellenzéket, hogy már nincs kampány.

Hazudott és békétlenséget szított a Fidesz frakcióvezetője

A Fidesz frakcióvezetőjének fenti nyilatkozatával azonban az a legnagyobb baj, hogy hazugság. Dezinformáció. Ugyanis soha senki nem mondta a kecskeméti ellenzéki oldalon, hogy Kecskemétről fegyvereket és katonákat kellene küldeni a háborúba, ami Ukrajnában zajlik. Ez is a Fidesz kampányának fő csapása volt, ezért csupán Feket Gábor is felült a kampányvonatra, éppen akkor, amikor arra figyelmeztette az ellenzéket, hogy a kampánynak vége. Ezzel persze maga is békétlenséget szít, miközben az ellenzéket arra kéri, hogy ne szítsa tovább a békétlenséget.

Hasonló cikkünk:  A DK elindította a kampányát, szerintük előrehozott választások kellenek

Az önkormányzati sajtó persze kritika nélkül lehozta és idézte a nyilatkozatot, és nem tette hozzá, hogy amit a fideszes képviselő kiejtett a száján, az szín tiszta hazugság. A KecsUP ezzel szemben igyekszik felhívni a dezinformációkra a figyelmet, és kritikus sajtóként megírja, ha olyan hangzik el pl. a háborúval kapcspolatban is, ami nem igaz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...