fbpx
25.5 C
Kecskemét
2022. május 16., hétfő

FRISS HÍREK

Egy ex-fideszes képviselő meglepődött az egészségügy helyzetén

Az egészségügy nem túl felemelő állapotáról megannyi történet és fénykép kerig az interneten. De sem ezek, sem például az oktatásról panaszkodó pedagógusok és szülők történetei sem rengették meg a választáson a kormányt, sőt. Talán a többség el sem hitte ezeket, vagy nem érintették személyesen. Más a helyzet azonban, amikor az ember magán, vagy hozzátartozóján tapasztalja meg a valóságot.

Így járt a korábbi fideszes képviselő, L Simon László is (most a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója), aki Facebook posztjában csodálkozott el. Azt írta:

“Elképzelhető manapság, hogy egy háziorvosi rendelésre csak telefonon lehet bejelentkezni? S ha felhívja egy 72 éves szívbeteg asszony a háziorvosát, mert vérnyomás problémákkal küzd, s napok óta komoly megfázással, vélhetően tüdőgyulladással fekszik egyedül a lakásában, hogy ebben az esetben azt mondja neki a háziorvosa: nehogy bemenjen a rendelőbe, mert még megfertőz valakit?”

Elképzelhető. Sőt, a koronavírus okán bevezetett intézkedések óta ez a megszokott protokoll. L Simon biztos ami biztos, ki is írta a háziorvos nevét a közösségi oldalra. Megjegyezve, hogy

Hasonló cikkünk:  Megnézheted, melyik autópályákon keresnek majd akár ezer milliárdot is Mészárosék

“Én pedig tehetetlen vagyok, mert éppen a világ másik felén vagyok, s 9 órányi időeltolódás nehezíti a kommunikációnkat.”

Hasonló cikkünk:  Ez az egészségügy jövőképe a következő kétharmadban?

Majd jön egy kis múltidézés azokból az időkből, amikor gyerek volt. Mint írja, akkor az orvosok autóba ültek volna, és kimentek volna a beteghez. A posztot értetlenkedve fejezi be:

“Nem értem, hogy jutottunk idáig. De kérem, most ezt senki se kenje a politikára és a háziorvosok fizetésére!”

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...