fbpx
25.5 C
Kecskemét
2022. május 16., hétfő

FRISS HÍREK

Ilyen teljesítménnyel búcsúzik Zombor Gábor a parlamenttől

Zombor Gábor a Facebookon gratulált utódjának, Szeberényi Gyula Tamásnak, és itt búcsúzik el a választóktól, akiknek köszöni az eddigi bizalmat.

“Gratulálok Dr. Szeberényi Gyula Tamásnak és Dr. Salacz Lászlónak a választás eredményéhez! Szeretném megköszönni Önöknek, mint választópolgároknak az elmúlt évek, évtized támogatását, szeretetét, hogy mindig támogattak engem!
Sok sikert kívánok a képviselő urak parlamenti munkájához, hogy Kecskemét és térsége tovább tudjon fejlődni!
Isten éltesse Önöket!
Hajrá Magyarország! Hajrá Bács 1! Hajrá Bács 2!”
Nézzük, milyen teljesítménnyel búcsúzik körzet eddigi képviselője. Ehhez a parlamenti adatlapját néztük át.
Zombor Gábor 2006 óta volt országgyűlési képviselő. Először területi listáról jutott be, majd a következő ciklusban Bács megye 1-es választókerületének képviselője volt. Ekkor még polgármester is volt, akkor még nem volt összeférhetetlen a két tisztség. Az utóbbi két ciklusban Bács megye 2-es választókerületét képviselte. 2014 nyara és 2015 ősze között egészségügyi államtitkár volt. Volt tagja az Ifjúsági, szociális és családügyi bizottságnak, az Egészségügyi bizottságnak és többször a Népjóléti bizottságnak.
Zombor Gábor 16 év alatt
  • 47 önálló indítványt nyújtott be
  • 60 alkalommal szólalt fel
Hasonló cikkünk:  Ön betöltené az ötödik alpolgármesteri széket, ha már megüresedik?
Hasonló cikkünk:  Most már biztos NB1-ben a KTE!

Legutolsó felszólalása 2020. október 6-án volt. Legutóbbi fizetése havi bruttó csaknem 2 millió forint. Olvasónkra bízzuk, hogy Zombor Gábor megdolgozott-e a pénzéért, segítette-e a körzetének fejlődését, és van-e olyan támogatás, beruházás, ami konkrétan neki köszönhető.

Zombor Gábor helyett a Fidesz-KDNP 2022-ben már Szeberényi Gyula Tamást indította jelöltként, aki meg is nyerte a választást.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...