fbpx
3.6 C
Kecskemét
2024. február 22., csütörtök

FRISS HÍREK

Lesz-e Kecskemét felirat a dombon?

- Advertisement -

Józsa Bálint ellenzéki képviselő azt indítványozta a közgyűlésen, hogy legyen egy Kecskemét felirat a vízmű dombon. Mint például a Hollywood felirat Los Angelesben, vagy már mint több hazai településen. Szerinte ezt este meg is lehetne világítani, jól nézne ki, büszkék lehetnének rá a kecskemétiek.

Lesz felirat, de kérdés hol és milyen

Nemcsik Mátyás a Fidesz frakcióvezető-helyettese felvetette, hogy esetleg más helyszínen kellene megvalósítani, de alapvetően nem rossz a gondolat. Falu György alpolgármester inkább olyan feliratot képzel el, amely fentről jól látszódik, például a Google műholdas fotóján. Fekete Gábor fideszes frakcióvezető azt mondta, hogy menjen tovább a javaslat egy bizottsághoz, amely kidolgozná a részleteket. A polgármester végül azzal szavaztatta meg az indítványt, hogy legyen ilyen felirat mindenképpen valahol, de legyen egyedi, legyen benne a kecskeméti kreativitás, és semmiképpen ne legyen olyan, mint máshol. Az ötletelésre fél éves időszakot szavazott meg a közgyűlés.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A Fidesz szerint kapacitás-áthelyezés történik, az ellenzék szerint bezárják az óvodákat Kecskeméten

A törvényben meghatározott maximális 25 főnél több gyermek vehető fel a Corvina, a Ferenczy Ida és a Kálmán Lajos...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...