fbpx
5.7 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

A BAON is érintett abban a perben amit Juhász Péter nyert a KESMA ellen

- Advertisement -
Idén már a sokadik perét nyeri a kormánypárti sajtóval szemben az Együtt volt elnöke. Most egyszerre 104, a Mediaworks lapjai által közölt cikk miatt nyert pert a Fővárosi Törvényszéken, írja a Média1 hírportál.
Összesen 13 lap 104 cikkéről van szó, melyekben a bírósági ítélet szerint hazudtak a politikusról. A 13 közül az egyik a Bács-Kiskun megyei baon.hu, ahol szintén automatikusan, helyi szerkesztői felügyelet nélkül jelennek meg a kormány propaganda anyagai. Ráadásul nem csak a közszereplőről írtak, hanem volt élettársát és kiskorú gyerekeiket is bevonták a cikkekbe.

„A legdurvább, amit a bíróság is megállapított az ítéletében, hogy »a közlések egyúttal a felperes és volt élettársa három közös, a cikkek megjelenésekor cselekvőképtelen kiskorú kisgyermekére vonatkozó információkat is napvilágra hoztak, ami különösen súlyossá teszi az alperesi jogsértést«. Arról már nem is beszélve, hogy van egy negyedik gyermekem is, aki felnőve szintén ezeket olvashatja majd, minthogy az elmúlt 5 évben bárki, aki feltévedt ezeknek a szennylapoknak valamelyikére” – hangsúlyozta Juhász Péter a Facebookon írt bejegyzésében.

Hasonló cikkünk:  A rendőrség ingyen helikopterezteti Szijjártó Pétert

Pillanatok kérdése, hogy valaki ellen karaktergyilkosságot hajtsanak végre

Hogy manapság már milyen gyorsan tud a kormánypárti médiában végigszaladni bármi – tényleg, bármi –, azt éppen a napokban mutatta be maga a fideszes médiabirodalom: „sbfgjgkhgfdesss”, írta a Baon.hu kedden, majd gyakorlatilag a teljes megyei laphálózat szó szerint átvette az „írást”, amiben az olvasó azt is megtudhatta, hogy „uojlbsnmg v”, vagy hogy éppen „mc hhhh”. Mindez közel két napig nem tűnt fel senkinek a kormánypárti médiában, csak azt követően távolították el, hogy a Media1-en beszámoltak az ügyről.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...