fbpx
13 C
Kecskemét
2023. június 4., vasárnap

FRISS HÍREK

A BAON is érintett abban a perben amit Juhász Péter nyert a KESMA ellen

Idén már a sokadik perét nyeri a kormánypárti sajtóval szemben az Együtt volt elnöke. Most egyszerre 104, a Mediaworks lapjai által közölt cikk miatt nyert pert a Fővárosi Törvényszéken, írja a Média1 hírportál.
Összesen 13 lap 104 cikkéről van szó, melyekben a bírósági ítélet szerint hazudtak a politikusról. A 13 közül az egyik a Bács-Kiskun megyei baon.hu, ahol szintén automatikusan, helyi szerkesztői felügyelet nélkül jelennek meg a kormány propaganda anyagai. Ráadásul nem csak a közszereplőről írtak, hanem volt élettársát és kiskorú gyerekeiket is bevonták a cikkekbe.

„A legdurvább, amit a bíróság is megállapított az ítéletében, hogy »a közlések egyúttal a felperes és volt élettársa három közös, a cikkek megjelenésekor cselekvőképtelen kiskorú kisgyermekére vonatkozó információkat is napvilágra hoztak, ami különösen súlyossá teszi az alperesi jogsértést«. Arról már nem is beszélve, hogy van egy negyedik gyermekem is, aki felnőve szintén ezeket olvashatja majd, minthogy az elmúlt 5 évben bárki, aki feltévedt ezeknek a szennylapoknak valamelyikére” – hangsúlyozta Juhász Péter a Facebookon írt bejegyzésében.

Hasonló cikkünk:  Érzékenyen érintheti majd az Orbán kabinetet az EU 11. szankciós csomagja
Hasonló cikkünk:  A költő felgöngyölítette a "magyarosított" vers sorsát

Pillanatok kérdése, hogy valaki ellen karaktergyilkosságot hajtsanak végre

Hogy manapság már milyen gyorsan tud a kormánypárti médiában végigszaladni bármi – tényleg, bármi –, azt éppen a napokban mutatta be maga a fideszes médiabirodalom: „sbfgjgkhgfdesss”, írta a Baon.hu kedden, majd gyakorlatilag a teljes megyei laphálózat szó szerint átvette az „írást”, amiben az olvasó azt is megtudhatta, hogy „uojlbsnmg v”, vagy hogy éppen „mc hhhh”. Mindez közel két napig nem tűnt fel senkinek a kormánypárti médiában, csak azt követően távolították el, hogy a Media1-en beszámoltak az ügyről.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...