fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

A megyei lapok megírták: sbfgjgkhgfdesss

- Advertisement -

Végigsöpört a teljes fideszes médiabirodalmon, hogy „sbfgjgkhgfdesss” – írja Media1.hu. A lap szerint a bama.hu oldal hozta először a sbfgjgkhgfdesss című cikket, majd pillanatok alatt terjedt szét az országban a megyei lapokon keresztül. Bár a hírportál által kifotózott Google találati listán nem szerepel a Bács megyei Baon.hu, mi rákeresve ott is találtunk sbfgjgkhgfdesss-t, ami némi cccg-vel volt megspékelve.

A „hírt” egyébként az Egyperces című rovatba tették ki. Tulajdonképpen szimbolikus, hiszen megmutatták vele, hogy nagyjából egy-két perc alatt milyen gyorsan tud végigsöpörni a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, ha a központi szerkesztőségben valaki úgy akarja. Soros György, Gyurcsány Ferenc, vörösbáró, vagy épp sbfgjgkhgfdesss, tulajdonképpen mindegy is. Ráadásul most azt is elérték, hogy a Media1 is beszámoljon arról, amit tudatni akartak a nagyvilággal, hogy tudniillik sbfgjgkhgfdesss.

Hasonló cikkünk:  Rég elhunyt humoristát megszemélyesítve készített műsort a mesterséges intelligencia

További érdekesség, hogy a május 10-én megjelent írás egyébként még most, május 12-én a reggeli órákban is elérhető a bama.hu-n, és az említett megyei lapok oldalain.

A Media1 megnyugtatásul ezzel zárja cikkét:

Mivel a HírTV-ben egyelőre még nem hallottunk róla, hogy sbfgjgkhgfdesss, így egyelőre semmi ok a pánikra, nincs sbfgjgkhgfdesss. Meg uojlbsnmg v,mc hhhh és kbfdvn sincs – ami a Mediaworks megyei lapjai által közölt hírben megjelent.

via Media1.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Miért jönnek és mennyit keresnek az ázsiai vendégmunkások, és valóban kirúgják miattuk a magyarokat?

Régóta központi téma és borítékolhatóan sokáig még az is lesz a harmadik országbeli - fülöp-szigeteki, indiai, vietnámi, mongol, kirgiz...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...