fbpx

FRISS HÍREK

Úgy tűnik, tavaszra már nem készül el Kadafalva játszótere

- Advertisement -

Február végén arról számolt be az önkormányzati sajtó, hogy márciusban megkezdődik Kadafalva új játszóterének építése, és az el is készül tavasszal. Csakhogy munkálatoknak semmi nyoma, a minapi lakossági fórumon pedig elhangzott, hogy május végén kezdődhet el a kivielezés. Vagyis a nyáron lehet a játszótérből valóság. A csúszást azzal indokolta az ügyet felkaroló Civilek Kadafalváért Egyesület elnöke (a hiros.hu szerint), hogy az engedélyek beszerzése a vártnál több időt vesz igénybe.

A hiros.hu korábban bemutatta a játszótér és szabadidőpark tervét is, amit a Darázs utcai buszforduló mellé álmodtak meg. A tudósítás szerint:

„Az elkészült és a polgármesteri hivatal szakemberei által már elfogadott tervek alapján a részben bekerített mintegy 3000 négyzetméteres területen, több generáció számára is kikapcsolódási lehetőségeket tartogató közösségi- és játszótér fog megépülni. A tervek szerint lesz majd játszóvár, hinta, kötél körhinta, rugós játék, babaház, homokozó, ivókút, mászóka, lengő gerenda, mérleghinta, körhinta, kerékpártárolók, futópálya. De a távolabbi tervek között szerepel a játszótér mellett egy közösségi tér kialakítása is, streetball pályával, fából készült bútorokkal, tűzrakóhellyel, labdázótérrel valamint parkolókkal.”

hiros.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...