fbpx

FRISS HÍREK

Meglepődött Szeberényi, hogy évekig nem tudta elintézni a közlekedési tükör kihelyezését

- Advertisement -

Tényleg mindenből lehet politikai kampánytémát csinálni. Nem is lehet nagyobb sikerről beszámolnia a megtért fideszes Jánosi István önkormányzati képviselőjelöltnek, amikor arról posztolt, hogy a kezdeményezésére kihelyezésre került a Perc utca – Csongrádi utca sarkán egy domború közlekedési tükör a kecskeméti 9. választókerületben. Bár több helyre is elférne ilyen a városban, de mivel nincs egész évben önkormányzati választás, így nem lehet állandóan a biztonságosabb közlekedéssel kampányolni.

Jött is a komment Szeberényi Gyula Tamástól, aki ennek a körzetnek volt a képviselője több cikluson keresztül, de parlamenti képviselővé választása miatt a két poszt összeférhetetlenné vált. Július 10-én ezért tartanak itt időközi választást, ahol a korábban Fideszt elhagyó Jánosit indítja a kormánypárti oldal. Legerősebb kihívója Kalló Julianna, aki az ellenzéki Szövetség a Hírös Városért Egyesület jelöltje.

Szóval a volt alpolgármester és a körzet volt önkormányzati képviselője, Szeberényi Gyula Tamás azt találta írni Jánosi posztja alá, hogy míg képviselő és alpolgármester volt, nem tudta azt elérni, hogy egy domború közlekedési tükröt kihelyezzenek egy utcasarokra, de most Jánosinak sikerült, amin láthatóan meglepődött.

Képkivágás/forrás: Jánosi István Facebook politikusi oldal kommentek (2022. július 4. 16:12)

Minden politika és minden csak politikai harc

Jánosinak ugyanebben a domború közlekedési tükrös posztjában még arra is maradt ereje, hogy beszóljon ellenfelének Kalló Juliannának. A fideszes politikus szerint ugyanis most vasárnap arról döntenek, hogy

Hasonló cikkünk:  Videó - Az első Diákszínházi Napon mutathatták be a kecskeméti színjátszók tehetségüket

„továbbra is hatékony képviselete legyen a 9. számú választókörzetnek, vagy a simlis, tavasszal óriásit bukó kecskeméti baloldalt hozzuk vissza a porondra.”

Kalló nem tud reagálni Jánosi Facebook oldalán, mert Kallót letiltotta Jánosi

Kalló így saját oldalán reagált a megtért fideszes jelöltre, aki egykor a balliberális erőkkel a várost irányító Szécsi Gábor hűséges alpolgármestere volt. A Szövetség jelöltje ezt írta:

„Kedves képviselőjelölt társam mai bejegyzésében feltette a kérdést: „vagy a simlis, tavasszal óriásit bukó kecskeméti baloldalt hozzuk vissza a porondra.” Mivel kommentben már nincs lehetőségem az oldalán reagálni – mivel a hozzászólási lehetőségem letiltotta -, így itt utasítom vissza „állításait”!

Hogy miért?

  • Most vasárnap egyéni önkormányzati képviselő választás lesz!
  • A választópolgárok nem pártlistákra fognak szavazni, ergo baloldal visszahozásról beszélni enyhén szólva is megtévesztő.
  • Milyen helyi, releváns tényre alapozva állítja képviselőjelölt társam, hogy a baloldal simlis?
  • Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy egy sportembertől vajon mennyire sportszerű bukást emlegetni?”

Július 10-én, tehát most vasárnap a kecskeméti 9. választókerületben ilyen hangulatban lehet az urnákhoz vonulnia újra a nagykorú választókorú lakosságnak, és arról dönteni, hogy Szeberényi Gyula Tamás helyett ki legyen a 9. választókerületben a képviselő.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...