fbpx

FRISS HÍREK

Élő adásban mondott fel a debreceni rádiós

- Advertisement -

NER-közeli médiumban ritkán hallani olyanokat, mint amiket Molnár Gina élő adásban mondott. 12 év után őszinte elköszönést választott a rádiós, aki a Best FM Debrecent hagyja el – írta meg a Debreciner. Elmondta, hogy amikor anno ideérkezett, a Best FM-et tartotta a vidéki rádiózás csúcsának, de a politikai nyomás miatt sok minden megváltozott, már rég csak átutazónak érzi magát a rádiónál.

A kata körüli változások is megerősítették az elhatározását, hiszen miközben a kormány a gazdaság kifehérítéséről beszél, senki sem szívesen jelenti be a dolgozóit.

„Engem sem fognak, pedig bíztam benne, hogy tizenkét év után nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom” – mondta el a rádiós utalva ezzel arra, hogy a rádióadó Mészáros Lőrinc közeli üzletemberek kezében van.

Hasonló cikkünk:  A visszajelzések alapján Angliától Ausztriáig jönni fognak emberek Magyar Péter szombati tüntetésére

Molnár Gina bátorságot szeretne adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak és félnek változtatni. „Szerintem nem kell, mert a bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni, és valahogyan biztosan lesz” – mondta, majd elköszönt végleg.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...