fbpx
0.7 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

KTE bravúr a Fradi ellen, 2-0-ra győztek a lila-fehérek

Vasárnap rendezték Kecskeméten a KTE-FTC OTP Bank Liga labdarúgó mérkőzést, amelyet harcos, stabil és eredményes játékkal nyertek meg a hazaiak. Ezzel a Fradi elvesztette veretlenségét a bajnokságban, az eddigi 6 forduló alatt 1 gólt kapó bajnokcsapat most kétszer is kapitulált a bravúrosan szerepelő újonc KTE otthonában. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón megkérdeztük a két csapat edzőjét.

Kecsup: A Ferencváros 12 játékosa a válogatottjaikban játszott az elmúlt héten. ez lehet az oka, hogy a vártnál gyengébb teljesítményt nyújtottak ma?

Sztanyiszlav Csercseszov: Úgy gondolom, hogy nem szabad semmiképpen sem bűnbakokat és okokat keresni, ez egy teljesen független a mai mérkőzéstől. Az első alkalom, hogy ennyi válogatott játékosunk van, és úgy gondolom, nem is az utolsó alkalom. Egyrészt örülünk, hogy ennyi kiváló válogatott játékosunk van, másrészről ez nem könnyíti meg a dolgot, például Laidouni két nappal ezelőtt teljes más szintű és időzónai mérkőzést játszott, így össze sem lehet hasonlítani a mai mérkőzéssel. Nyilván ezek mind olyan dolgok, amelyek közrejátszanak egy mai mérkőzésre való felkészüléshez. De természetesen az én dolgom, hogy megfelelő eredményt nyújtsunk és ezeket a szituációkat megfelelően kezeljük, és jó teljesítményt nyújtsunk a pályán, ma ez nem teljesen sikerült.

Hasonló cikkünk:  Hétvégi sportrendezvények 2022. 10. 14 – 10. 16.

 

Kecsup: Legyőzték a bajnokot, megérdemeltem, elvették a veretlenségét, és 2 gólt rúgtak nekik, eddig ez még egyetlen csapatnak sem sikerült a bajnokságban. Lehet-e még fokozni ezt a teljesítményt?

Hasonló cikkünk:  Hétvégi sporteredmények 10.07-10.09.

Szabó István: Nem tudom, hogy ki lesz a bajnok, én is azt gondolom, hogy a Ferencváros,  nagyon szurkolok nekik csütörtökön is. Magam is kijárok a nemzetközi mérkőzéseikre évek óta, próbáltam többször is megfigyelni őket, láttam az erősségeiket. Ma győztünk, ha kis szerencsével is, de az a taktika, amit ma játszottunk és a srácok befogadták, eredményesnek bizonyult. Mély védekezésből, türelmesen, várták az átmeneteket, ezt nagyon ügyesen csinálták a fiúk. Másik meccsen természetesen szeretnénk feljebb játszani, én bízom benne, hogy teljesítmény fokozásról beszélhetünk, ezeknél a fiatal játékosoknál, biztos, hogy fizikálisan, technikailag, és taktikailag is fejlődhetünk még. Láthatták, hogy mennyire bátran és ötletesen játszanak, de bízom benne, hogy ezt még tudjuk fokozni.

 

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...