fbpx
2.2 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Sztrájk lesz a Kodály Iskolában

- Advertisement -

Szülőktől értesültünk, hogy a Kodály Iskola intézményvezetője által jegyzett levelet kaptak, mely szerint az iskolában dolgozó pedagógusok egy része sztrájkolni fog október 14-én, pénteken.

Balogné Papp Boglárka intézményvezető levelében arról tájékoztatja a szülőket, hogy a Kecskeméti Kodály Iskolában a sztrájkbizottság bejelentette, az iskolában munkát vállaló pedagógusok egy része október 14-én, azaz pénteken sztrájkol.

A levél szerint az intézményvezetés a 12. évfolyam esetében biztosítja a százszázalékos szakszerű óratartást. 1-11. évfolyamon pedig a minimum három szakszerű óra megtartását megszervezik.

Az intézményvezető arra is felhívta a szülők figyelmét, hogy a sztrájkkal érintett nap rendes nevelés-oktatási napnak minősül, ezért a tanulók távolmaradásának igazolása szükséges, ha nem megy iskolába. Október 14-én reggel negyed 8 és délután 5 között biztosítják a diákok felügyeletét a szokásos módon, és az étkeztetés is ugyanolyan formában zajlik, mint a mindennapokban.

Hasonló cikkünk:  Magyar politikusokat is lefizethettek orosz propaganda terjesztésére

Oktatáshoz kapcsolódó korábbi cikkünk:

Kecskeméti pedagógusok álltak ki az oktatás jövőjéért és az elbocsátott kollégáikért

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...