fbpx
-4.9 C
Kecskemét
2023. február 9., csütörtök

FRISS HÍREK

Tovább őrzi hazai veretlenségét a KTE

Szombaton az OTP Bank Liga 13. fordulójának mérkőzésén a Kecskeméti TE hazai pályán fogadta a Debreceni VSC-t. A remek első félidőt produkáló lilák már 2-0-ra is vezettek, de sérülések miatti cserék után a végén egyenlített a Loki, és igazságos pontosztozkodással zárult a mérkőzés. A sajtótájékoztatón a vezetőedzőket kérdeztük.

Kecsup: Mi a véleménye a Kecskemét játékáról, teljesítményéről?

Srdjan Blagojevics: A Kecskemét újonc létére egy stabil, jól felépített csapat, amelyen látszik a fejlődés, nem véletlen a pozíciójuk. Nehéz ellenük játszani, egységes, erős csapat, amely a jövőben is fejlődni fog és a bajnokság végén az élmezőnybe várom őket.

Kecsup: A Debrecen edzője elismerően nyilatkozott a KTE-ről, kiemelte, hogy a gárda fejlődőképes, látszik rajta a tudatos építkezés és véleménye szerint tovább tudnak játékban fejlődni, a bajnokság végére pedig az élmezőnybe várja őket. Hogy vélekedik a kollégája szavairól?

Hasonló cikkünk:  Pénzbüntetést és szektorbezárást kapott a KTE

Szabó István: Köszönöm az elismerést, minden ellenfelünket, és az edzőkollégákat is tiszteljük, de mi elsősorban magunkkal foglalkozunk, tudjuk, hogy újoncként hol a helyünk, és még sok mindenben fejlődnünk kell. Ebben a játékosok is partnerek, velük bebizonyítjuk, hogy a fiatal magyar labdarúgók is tudnak fejlődni és jó teljesítményt nyújtani, ebben minden segítséget megadunk nekik. A srácok hozzáállására, motivációjára nem lehet panasz, remek partnerek a közös munkában. Minden mérkőzésből tudunk tanulni, ebből is, a hibákat kielemezzük, és igyekszünk rajtuk javítani, a pozitívumokat pedig próbáljuk megtartani, bővíteni.

Hasonló cikkünk:  Mi a KTE sikerének a kulcsa? 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...