fbpx

FRISS HÍREK

Kecskeméti ellenzék: „Bezárta a Fidesz”

- Advertisement -

Kampányt indított az ellenzéki Szövetség frakció Kecskeméten. A Facebook oldalukra feltöltött anyagokban Bezárta a Fidesz feliratú matricákkal látják el azokat az intézményeket, amelyek a rezsiemelés miatt megszorításra, korlátozásra, bezárásra kényszerülnek.

Ennek fényében az első bejegyzés október végén történt, méghozzá ezzel a felirattal:

Kecskeméten 6 postát zár be a Fidesz. Kinek mit intézett a kormánya.

Majd a következő bejegyzésekben konkrétan nevesítenek postahivatalokat.

„Kecskemétet is elérte a kormány megszorításai!
Minden egyes bezárás ellen tiltakozni fogunk, NE a Kecskemétieken spóroljon a kormány!” – írják, majd egy videóban Király József ellenzéki politikus arról beszél, hogy a „rezsiharc újabb áldozata előtt” áll, a 2. számú posta előtt, a vasútnál. Mint mondja:

„Erre nem volt példa az 1800-as évek óta, hogy ezt a postát bezárják.”

Király József képviselő arra szólítja fel a kecskemétieket, hogy ne hagyják ezt, aláírásokat kell gyűjteni, hogy nyissák meg a bezárásra ítélt postákat.

Elhibázott kormányzati döntések áldozata egy másik posta is

Bodrozsán Alexandra képviselő a Dózsa György úti posta előtt tartja a Bezárta a Fidesz feliratot és mondja el közben (utalva a kormány által hangoztatott elhibázott brüsszeli szankciók mondatra), hogy az elhibázott kormányzati döntések miatt ez a hivatal is bezárja kapuját.

Hasonló cikkünk:  Tizenhárom premierrel, négy ősbemutatóval készül a 2024/25-ös évadra a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

A Szövetség Facebook oldalán az is olvasható, és erről itt írtunk, hogy a vacsiközi posta újranyitása érdekében már egy ideje zajlik az aláírásgyűjtés, és már 700 aláírás össze is gyűlt.

A polgármesterrel szembejött a valóság

A színház bezárásáról is posztolt a Szövetség. Ezzel kapcsolatban Szemereyné Pataki Klaudia polgármestertől idéztek egy mondatot.

„Kecskeméten biztonságban vagyunk, egyetlen intézménynek sem kell tartania a téltől.”

Ezt mondta a polgármester szeptember végén. Majd jött a hír, hogy a Kecskeméti Nemzeti Színház januárra bezár kényszerből, „a kialakult nehéz gazdasági helyzet miatt”.

Fideszes szlogennel vág vissza az ellenzék

A rezsiemelés miatti iskolaösszevonásokra is reagált az ellenzék. Ezzel kapcsolatban azt írják Facebook oldalukon, hogy

A fideszes szankciók tönkretesznek minket.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...