fbpx
15 C
Kecskemét
2023. május 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Kikerült az előzetesből Schadl György?

Szerkesztőségünk olyan információk birtokába jutott, miszerint a mai napon Schadl Györgyöt, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökét kiengedték az előzetes letartóztatásból.

Schadl György telefonszáma újra elérhető a viber-en

Azt a jelzést kaptuk, hogy a Schadl által használt mobiltelefonszám – hosszú idő után ma ismét feljelentkezett egy kedvelt mobiltelefonos közösségi szolgáltatásra. Az látszik cikkünk fotóján, hogy elérhető volt a Viberen az a telefonszám, amit korábban (és lehet még mindig) Schadl György használt. Mivel nincs rá garancia, hogy a számot még mindig ő használja, ezért megkerestünk egy másik, a végrehajtási berkekben járatos kapcsolatunkat, aki megerősítette az információt Schadl kiengedéséről.

Amennyiben valóban megszűnt a Schadl György személyi szabadságát korlátozó intézkedés, úgy kijelenthető, hogy az eddig szabadlábon védekező Völner Pál korábbi igazságügyi államtitkár (Varga Judit igazságügyi miniszter helyettese) mellett a Völner-Schadl-ügy másik főszereplőjének a közel egy éves előzetes letartóztatása véget ért. Schadlt vélhetően más korlátozó intézkedés alkalmazásával (lakhelyelhagyási tilalom, házi őrizet, nyomkövető használata) ellenőrzi a nyomozó hatóság.

Hasonló cikkünk:  Szolnoki Fidesz-irodára is került a különös matricából
Hasonló cikkünk:  Felvételek bizonyítják, hogy Magyarország is részt vesz az Ukrajnába tartó fegyverszállításokban

Az ügyben megkerestük a Központi Nyomozó Főügyészséget is, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Frissítés!

Megkaptuk a Központi Nyomozó Főügyészség válaszát, a nyomozó hatóság arról tájékoztatott, hogy

„az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség 2022. október 24-én emelt vádat. Dr. Schadl György  –  és az ügy egy más, nem közszereplő terheltje –  2022. november 8. napjáig letartóztatásban van. A  kényszerintézkedés tárgyában vádemelést követően a bíróság határidőn belül dönt.”

 

 

 

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...