fbpx
21 C
Kecskemét
2023. május 30., kedd

FRISS HÍREK

Borkai Zsoltot díszpolgárnak jelölték Győrben

Győrben a közgyűlés februárban szavazza meg és majd márciusban tünteti ki díszpolgári címmel a kiválasztottakat. A jelöltek listáját az Ugytudjuk.hu szerezte meg, ebből kiderül, hogy a horvátországi szextúrájába belebukó, és a Fideszből is kilépő volt városvezetőt, Borkai Zsoltot Hajtó Péter fideszes képviselő jelölte a díszpolgári címre. A lap hozzáteszi, hogy azt nem tudják, hogy végül hogyan szavaztak erről az érintett bizottságban, és hogy egyáltalán a közgyűlés elé kerül-e.

Radnóti Ákos, Győr szintén fideszes alpolgármestere a Hvg.hu-nak megerősítette Borkai jelölését. Dézsi Csaba András polgármester azonban nem kívánta kommentálni Borkai jelöltségét. Dézsi nem volt jelen azon az ülésen, ahol a jelöltekről volt szó és a lapot Radnóti Ákos alpolgármesterhez irányította arra hivatkozva, hogy ő az illetékes bizottság elnöke.

Hasonló cikkünk:  Enyhítené a Fidesz a Btk. becsületsértésre vonatkozó jogszabályait

Az elhíresült ügyben 1,5 millió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság tavaly szeptemberben az egyik nőt, aki együtt jachtozott Borkaival. A Blikk írta meg, hogy a vád három rendbeli személyes adattal visszaélés volt, ők készítették a jachton a később kiszivárgó intim videókat.

Hasonló cikkünk:  Hollik István szerint folyamatosan gurulnak a dollárok a baloldalhoz

„Nem kárpótol engem az, hogy mit és mennyit fognak kapni. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de ez egy magánéleti dolog, ami csak a családomra és rám tartozott, senki másra” – nyilatkozta a volt győri polgármester az ítélet után.

via Telex

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...