fbpx

FRISS HÍREK

Lego, Manuel és T. Danny a rendőrség balesetmegelőzési kisfilmjében

- Advertisement -

Gyerekeknek szóló versenyt hirdetett a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egyben tartja a családot címmel indították el az akciót, egyben egy 30 másodperces videót is mellékeltek hozzá. Valami hasonlót várnak a gyerekektől is.

A rendőrségi kisfilmben Manuel és T. Danny közös dalát énekli egy kisgyerek (Magamra hagytál az út szélén, Teligázzal mentél rajtam át, 200-zal hajtasz most tovább, tovább), miközben egy Lego világban történt baleset elevenedik meg, amelyben az autóból kirepül egy utas, mert nem volt bekötve a biztonsági öve. Az alkotásoknak ezt a témakört kell körbejárniuk.

A történetről mobiltelefonnal készüljön maximum 30 másodperces kisfilm, melyet a bacskozlekedes@gmail.com címre kérünk feltölteni 2023. március 31-ig – közölte a rendőrség.

Az első három helyezett család választhat az alábbi nem mindennapi nyeremények közül:

  • Beszélgetés egy kávé mellett dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornokkal, Bács-Kiskun Vármegye rendőrfőkapitányával.
  • Betekintés a HÍRÖS Közterületi Támogató Alosztály (a vármegye kommandósai) életébe. (ruházat, fegyverzet, részvétel egy köredzésen…)
  • Objektumlátogatás a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (Tevékenység-irányítási Központ, előállító helyiség, bűnügyi technika, rendőrautók, motorok, térfigyelőkamerák…)
  • Akcióban a rendőrökkel (Traffipax/sebességellenőrzés, biztonsági öv ellenőrzés…)
  • Gyerekeknek utazás rendőrautóval az iskolába/óvodába.
Hasonló cikkünk:  Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

Az eredményhirdetés április 11-én lesz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...