fbpx
26.2 C
Kecskemét
2023. június 2., péntek

FRISS HÍREK

Lego, Manuel és T. Danny a rendőrség balesetmegelőzési kisfilmjében

Gyerekeknek szóló versenyt hirdetett a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egyben tartja a családot címmel indították el az akciót, egyben egy 30 másodperces videót is mellékeltek hozzá. Valami hasonlót várnak a gyerekektől is.

A rendőrségi kisfilmben Manuel és T. Danny közös dalát énekli egy kisgyerek (Magamra hagytál az út szélén, Teligázzal mentél rajtam át, 200-zal hajtasz most tovább, tovább), miközben egy Lego világban történt baleset elevenedik meg, amelyben az autóból kirepül egy utas, mert nem volt bekötve a biztonsági öve. Az alkotásoknak ezt a témakört kell körbejárniuk.

A történetről mobiltelefonnal készüljön maximum 30 másodperces kisfilm, melyet a bacskozlekedes@gmail.com címre kérünk feltölteni 2023. március 31-ig – közölte a rendőrség.

Az első három helyezett család választhat az alábbi nem mindennapi nyeremények közül:

  • Beszélgetés egy kávé mellett dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornokkal, Bács-Kiskun Vármegye rendőrfőkapitányával.
  • Betekintés a HÍRÖS Közterületi Támogató Alosztály (a vármegye kommandósai) életébe. (ruházat, fegyverzet, részvétel egy köredzésen…)
  • Objektumlátogatás a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (Tevékenység-irányítási Központ, előállító helyiség, bűnügyi technika, rendőrautók, motorok, térfigyelőkamerák…)
  • Akcióban a rendőrökkel (Traffipax/sebességellenőrzés, biztonsági öv ellenőrzés…)
  • Gyerekeknek utazás rendőrautóval az iskolába/óvodába.
Hasonló cikkünk:  KTE - Megvan a dobogó
Hasonló cikkünk:  Nem találták meg a rendőrök az ellenzéki előválasztás meghekkelőit

Az eredményhirdetés április 11-én lesz.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...